![]() |
No problemo. Polecam się na przyszłość.
|
Cześć Loczek!!!!!!!!
Twoje rady pomogły i jedna płytka poszła a druga z oporami ale idzie. W Eac-u pisze że jest błąd odczytu i błąd synchronizacji, zrzuca bardzo powoli. Dzięki za rady , pozdrawiam clash. |
Cytat:
http://www.filext.com/detaillist.php...ds&goButton=Go |
czyli zabezpieczenie to cactus data Shield bardzo wredne ale jest takowa aplikacja AnyDVD która w/g zapewnień autorów : AnyDVD decrypts not just DVDs: AnyDVD allows you also to play, copy and rip protected Audio CDs! w tym zabezpieczenie CDS
|
A spróbuj przy wkładaniu płytkidonapędu przytrzymać shift. Zapomnaiłem jakie to zabezpieczenie tomiało. I potem sprawdz co jest na płycie.Albo od razu potem wrzuć ja do EAC albocdex-a.
|
Witaj WalKuch!!!
Luźne pliki to jest jakiś odtwarzacz o nazwie player, a w katalogu Player jest plik yucca o rozszerzeniu cds 850 Mb to chyba ta muzyka. Nie wiem jakim ripperem to zrzucić na dysk twardy.Poleć jakiś. Pozdrowienia Clash. |
Cytat:
|
Hmmm zalezy jaki masz naped i jakie to zabezpieczenie. Przeskanuj to programem A-ray scanner (dostepnym w dziale Pliki na glownej stronie cdringo w poddziale Utilites Wykrywanie zabezpieczen) i napisz co za diabelstwo siedzi u ciebie.
|
czy to jest oryginał płyty audio.?
Jeśli tak to sprawdż czym to jest zabezpieczone . A jeszcze spróbuj zgrać utwory z płyty na twardy dysk programem CDex. |
Mam problem z płyta audio
Mam problem z płyta audio. W eksplorerze widać 1 katalog i 1 plik uruchomieniowy exe.
W Eac-u jedyna dostępna opcja to kopia. Mnie potrzebne jest mp3 z tej płyty. Pomóżcie!!!!!! clash@poczta.onet.pl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:16. |