![]() |
Po prostu nie mam pytan do goscia. Z drugiej storny jest to brzydkie. syf
|
Ja bym takiego czegos nie chcial. Ze zwyklym kompem trzeba uwazac, a z tym to trzeba by bylo sie obchodzic jak z jajkiem.
|
Cytat:
|
Lipa lipa lipa, nic dodac nic ujac. Dobrze ze procka nie trzyma w zamrazarce zamątownej tuz nad monitorem.
|
Ja tam wolę normalnego peceta w normalnej zwyczajnej obudowie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego niepraktyczny? Przeciez nigdzie przynajmniej skrzynia (czyt. obudowa) miejsca nie zajmuje |
Pomysł naprawde fajny ale także bardzo niepraktyczny.
|
no wlasnie...
@Pierwszy... np. robi sie LanParty. Kumpel mieszka przykladowo pare ulic dalej. Normalnie szedlbys z kompem a tak z biurkiem :D :D :D a po drugie nie wiem jak on tam rozwiazal problem podlaczania np. monitora. czy to jakos stabilnie jest czy..nie wiem :) |
kolejny minus to mała "mobilność" - trza to z całym stołem tachać by przenieść, nieporęczne.
|
Albo jak sie zatniemy na 78 levelu w Crazy MAchines ;) to po kompie.
Wykonanie fajne ale niepraktyczne, odpada już picie browarka przed kompem i wiele innych mniej ważnych rzeczy ;). Przynajmniej ma dobrą wymianę ciepła. Pozdro |
To samo chcialem pisac. Taki mod jest narazony tez na uderzenia nogą chociazby.
Glosnosc jest tutaj masakryczna a poza tym jak plyta jest przykrecona do blatu i kiedys cos nam na ten blat spadnie, albo zfraguja nas w Q3 i walniemy piescia to dysk moze dostac po dupie. Ale pomysl ciekawy. Mogl jeszcze to ladniej zrobic. |
Cytat:
|
Ciekawy komputerek, hehehe...
Ciekawy komputerek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29062634 rodem z filmów science-fiction;)
Ciekawe za ile go opchną? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:49. |