![]() |
nie wiem, czy to przypadek, ale od kiedy przesiadłem się z m2 na tego klienta i ustwiłem wtyczkę antyspamową, nie otrzymuję żadnych śmieci.
|
chodzi o SPAM
the bat nie pozwala wyswietlic obrazkow, ktore trzeba by obrac z serwera do wiadomosci w htmlu i chwala mu za to (tylko *****ny OE robi takie jaja domyslnie) dzieki temu spamer nie wie ze poczta zostala odebrana i zmniejsza to prawdopodobienstwo dalczych atakow jak masz wiadomosc z pewnego zrodla to klikniecie w miejscu z niewyswietlonym obrazkiem spowoduje jego wczytanie w nowej zakladce generalnie wiekszosc ludziow uzywa plaintekstu do wysylki wiadomosci, a nawet jak juz sle w html'u to dolacza obrazki do wiadomosci obrazki pobierane z serwka to raczej domena spamerow |
Ilość załączników: 2
Cytat:
|
chyba chodzi o to: ;)
|
witam dzieki bardzo prosze tylko napisz mi gdzie musze wejsc zeby znalezc te konto i czy to chodzi o moje bo jak wchodze w KONTA to nie wiem gdzie wejsc zeby ylo moje konto w outlooku bylo troche latwiej dzieki
|
Witaj,
Może zrób tak: kliknij myszką na nazwie danego konta pocztowego a potem wybierz: Menu widok -> załączone pliki -> wyświetl jako przycisk Wówczas każdy dołączony obrazek będzie na dole (pole "tekst") widoczny jako zakładka - wystarczy kliknąć na nazwę pliku i pojawi się jego podgląd Polecam w wolnej chwili poczytać FAQ i Podręcznik na stronie http://www.thebat.pl/ |
the bat
powiedzcie co zmienic w ustawianiach tego programu zeby wyswietlaly sie obrazki zamieszczone w odebranej poczcie?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:40. |