![]() |
Panowie zważmy się
http://zglicz.webpark.pl/bmi.htm
heheh dobre to a to jak już obliczymy i co mamy ze sobą wtedy zrobić :D http://montignac.miniportal.pl/bmi.php przepraszam was za tego posta ale mnie rozwalił jak go dostałem i się okazało, że ze swoim wzrostem równie dobrze mogę być anorektykiem co i ostrym gościem z teledysku "Right Here, Right Now" Fatboy Slima :D |
Jak byś czytał zawartosć strony przed masowym jej klikaniem, doczytałbyś, że na pierwszej stronie jaką wymieniłeś wzrost podać należy w METRACH. Po poprawnym wpisaniu danych obie stronki podają taki sam wynik.
|
Niezłe, teraz już wiem że do idealnej wagi brakuje mi +1 kg.
|
@Monter - a uważasz, że jak zrobiłem?? :D
...a tak naprawdę to ja też powinienem zrzucić ok.2-3kg :D |
No ja musze przytyc z 2 kilo, twierdzilem ze trzeba troszke sadelka zrzucic, a tu sie okazuje ze musze przytyc ;)
|
Ja tez musialbym przytyc ze 2 kilo zeby bylo idealnie :taktak:
Ale nie mam raczej takiego zamiaru :cool: |
Twoje BMI:24.49
Twoja waga jest w normie Zawartość tłuszczu: 18.02 Ilość tłuszcz w normie u mnie idealna norma :spoko: Jeszcze troche i by było ponad norme więc masowo dobrze się przedstawiam hehe :banan2: |
... ja tylko zrzucę 14 kg i będę jak superman :jupi: :taktak:
|
w jednym teście pokazuje niedowage w drugim nadwagę ...ghhrrrrr:)
Wyniki obliczeń: Twoje BMI:25.38 Masz nadwagę Zawartość tłuszczu: 20.93 Nadmiar tkanki tłuszczowej! |
No cóż normalnie młody bóg ze mnie ;)
Pozdro |
Ja miałem podobnie. WPisując tu i tu te same dane raz miałem ok a na drugiej stronie już było nie tak :(
Ale i tak wg podręczników mam wszytsko w porządku :D |
dobre... tylko na obu stronach mi o tkance tłuszczowej pokazało inaczej...
|
Ja mam 21,56 jestem w normie ale i tak uważam że jestem za gruby :P:P ale cóż moge przytyć 3 kilo do idealnej masy :D
WITAM FORUMOWICZE PO MIESIĄCU NAPRAWIŁEM KOMPA :D HURAAA jestem znów między wami jeee |
Cytat:
Heh, patrząc na twojego avatara to troche masz racje ;);) / oczywiści to joke |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |