![]() |
A nie możesz po prostu w PGG wyłączyć wtyczki Banner Killer-a ?
|
@Monter
Pobrałem własnie build 154 i ... problem z założeniem konta zniknął (teraz już można założyć) :) zobaczymy co z tymi resetami kompa - jak narazie OK. ...::Update::... Dziwi mnie tylko fakt, że od czasu builda 138 (chyba) nie miałem żadnego monitu o pobranie aktualzacji ??? Sprawdzałem nawet w firewall'u i update.tmp nie był blokowany??? |
Ostatnio klient GG nadgonił niedoróbki i pady samego protokołu i serwerów tejże sieci... Mi GG pewnego dnia się zacięło, za diabła nie chciało zalogować. Nie wiedziałem, jaka może być przyczyna, zainstalowałem więc najnowsze i o dziwo zaczęło działać. Wkurza mnie to, ponieważ nie miałem bardzo starej wersji, bo 6.0.141. No i oczywiście nigdzie żadnej informacji ani komunikatu :/
Najnowsza jaką ściągnąłem działała, ale wyleciała ode mnie po dwóch dniach. Mowa o wersji 6.0.154. Nie wiem czy inni mają ten problem, czy nie, ale u mnie ta wersja resetowała kompa. Znalazłem w sieci starsze wersje, zapodałem 6.0.149 i problem zniknął. Za kwestie braku możliwości zakładania kont czy edycji, jak też problemy z odczytem katalogu userów, odpowiadać może wersja klienta GG. Zauważyłem, że jest to cicha metoda autora programu na zmuszanie ludzi do przesiadki na zawsze najnowszą wersję. |
Cytat:
Ale dzięki gallus'owi już je mam :piwo: Cytat:
|
gg potrzebuje do poprawnego dzialania w systemach winxp oraz w2k najnowszych latek mi nie odpalalo gg jak dalem latki dziala
|
Cytat:
|
Czy u Was też są problemy z założeniem nowego konta/numerku GG ???
|
Dzięki, trzeba to będzie spawdzić.
|
Nope. Konnekt, opis projektu.
|
KONNEKT wg mnie to nie jest to samo co Onet Konekt.... (chyba)
|
Hhhmm, ciekawe, ale może macie racje Nimal i gallus_anonim.
Monter - ten Konnekt to jest ten z Onetu?? |
Cytat:
|
epol - nie zawsze, zdazalo sie ze gadalem z kims, dodawalem go dolisty, przelaczalismy sie na widoczny i... konczylo sie ze adres szedl bez kropek...
|
Nie dochodza bo druga osoba nie ma cie na liscie kontaktow. Obie osoby musza miec wpisanego rozmowce.
|
Jak już to Konnekt - nie dość że konfigurowac można dosłowie wszystko, masa wtyczek, łącze do serwerów GG i Tlen, można jeszcze rozmawiać po LANie (własny protokół), i łączyć się ze swoim kontem Jabber'a. Po prostu kombajn.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:34. |