![]() |
Witam, szukam softu do pobierania grafiki z netu, coś w stylu getwebpics. Wiecie coś o podobnym sofcie?
|
Cytat:
|
FreeDOS :D
a tak na serio to mozna jechac na freeware: OpenOffice, 7zip, FireFox, Media PlayerClassic, Foobar, GIMP, ... ble ble ble... zalezy doc zego program - jakis sie znajdzie, co najwyzej bedzie bardziej skomplikowany niz komercjal, choc czasem darmowe przerastaja komercyjne odpowiedniki (chocby Open Office) |
najczesciej w umowie freeware'ow jest napisane ze sa darmowe ale dla domowego uzytku,
nie wiem jak jest z programami na licencji gpl co do programow: Sygate Personal Firewall |
a znacie jakiś darmowy odpowidnik do norton ghost?bo norton to chyba nie jest darmowy?
|
a jak to jest podczas kontroli w firmie?jak mam darmowe oprogramowanie to nie powinni się czepiać?a urząd skarbowy stwarza problemy?a jakby np wziąść ze sklepu fakturę na ściągnięcie tych programów z www?to dowód zakupu nie?
|
o jeszcze jednyzapomniałem - TorrentWebSearch :)
|
No chlopaki a sam Linux to co?
Poza tym jak eMule jest free to wszystko co nim zrobie tesh jest free ;) bynajmniej dla mnie... :D |
Cytat:
|
Było to tjuż i jakoś nie chce mi się pisać tego samego.
|
Cytat:
|
- Mozilla Firefox
- EAC (Exact Audio Copy) - Lame kodek do mp3 - DVD Fab Lite - DVD Shrink - Open Office - Ad Aware Lavasoft (spyware) - Monkeys Audio (kompresja bezstratna do APE) - FLAC (lossless - kompresja bezstratna) - SoulSeek (poszukiwanie muzy mp3 dla wybrednych) - Grabit (zasysanie z grup binarnych) - Xnews - zasysanie, wysyłanie na binarki, przeglądanie grup news - Skype (telefonia internetowa) - Frigate 3 (zamiennik Total Commandera) Jabba |
Mily666 przeginasz ;)
AVG :) |
Cytat:
Oj sorki prawda... mój błąd Pozdro :> |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |