![]() |
Jaka nagrywarka dvd za 400zł
Wiem, wiem może był taki topic. Pytanie jaka nagrywarę dvd wybrać do 400zł. Zależy mi aby dane były długo przechowywane. I proszę pisać sugestie i dla czego dany model kupić. THX 8-)
|
Cytat:
|
Cytat:
I można nieźle dać przy nim w palnik! :piwko2: |
Nie chce się bawić, biosami chce aby to działało, bez problemu. Mogę zostawić czytniki DVD Neca, który czyta wszystko. :>
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale kryterium naszego kolegi było takie, żeby dane długo się przechowywały :taktak: A jedną ze składowych długiej żywotności danych, oprócz całej innej masy ważnych rzeczy, jest jakość wypalania - a w tym Nec jest mistrzem :najlepsz: A to, że słabiej czyta niż inne napędy - to już można sobie bez problemu znaleźć i doczytać :> |
Dzieki radzie szanownych kolegów kupiłem i już mam nec-2500, a na poniedziałek zamowiłem czytnik litka (chociaz miałem dylemat iedzy litkiem a toshiba).
Powiem tak NEC to ze***... palnik-popieram w 100% kolegów-ze nec pali bdobrze, a przeciez to jest najważniejsze. Ps. Co do odczytu to zgrałem juz kilkanascie DVD i bez zadnego problemu. Pozdrawiam |
Kolejne pytanie. Jakie płyty polecacie? Które są najlepsze TDK?
|
Cytat:
Verbatim Dysan w zależności od producenta, no i ceny oczywiście :D |
No nic zakupiłem DVD+/-RW NEC ND-3500A 16x OEM. Mam nadzieje że dobry wybór dokonałem :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:35. |