![]() |
Cytat:
Przy instalacji windy na 99% użyłem keya fckgw więc oczywiscie wywala mi bląd. Czy tam wystarczy wpisać dowolny znaleziony key czy trzeba jakoś kombionować jeszcze? A może ktos mógłby mi jakiś SER(ial)EK przesłać na Priv zeby dalo sie zainstalować SP2 :mruga: :> No sam nie wiem czy powinienem o czymś takim pisać. w razie czego to prosze admina niech usunie tego posta albo da znać to sam go usune, bo jakoś nie przepadam za żółtymi egzotycznymi owocami;) :peace: ---EDIT--- Czy w takiej sytuacji jak moje da sie zmienic tego seriala czy trzeba ponownie zainstalować windowsa?? Albo moze niech ktos poda ID to spróbuje cos pogrzebac w rejestrze ----EDIT 2----- Juz zainstalowałem. Dzieki wszystkim którzy odpowiedzieli :piwo: :piwo: :piwo: i zielone kwadraciki w najblizszym czasie;) Jakby ktos mial taki sam problem jak ja to sluze pomocą. Pzdr. |
Cytat:
|
OK zainstalowałem :)
Czemu radzicie ustawić limit polączeń na 50 ?? Teraz ustawiłem sobie na bez ograniczeń... PS NIS 2003 działa bez zarzutu na SP2 :) |
A w jaki sposób ??
Bo wiem, że SP`ki mają taką opcje ;) |
każdą poprawkę można w analogiczny sposób zintegrować z windą.
|
Cytat:
|
No niby tak ale to wtedy format a na razie jakoś mi się nie chcę znowu instalować wszystkiego od początku
A płytkę i tak sobie zrobię tylko może już ktoś pobierał z windows update i może coś napisze 266 MB a tam tylko 75MB ??? |
Cytat:
|
Wg mnie lepiej zrobić integracje i mieć wszystko na jednym CD, ale to tylko moje zdanie :)
PS. A czy idzie np. zintegrować windowsa z łatkami na blastera itp?? |
Jest już SP2 na windows update
Jak lepiej go instalować przez update 75 MB czy zrobić płytkę z tego pliku 266 MB i zintegrować ? |
A ja mam tak :P
http://www.zzyxx.republika.pl/screen/sys.jpg a numerek seryjny można zmienić tutaj :P http://www.zzyxx.republika.pl/screen/sysID.gif Jeśli chodzi o SP2 to już zintegrowałem na podstawie opisu z cdrinfo :D i poszło jak po maśle, niestety nie instalowałem go jeszcze, bo na razie działa mi ten winxpsp2, który mam na pokładzie, ale już nie długo :podbite: |
Cytat:
Dzięki za zainteresowanie. |
ok instalacja poszla ok wszystko ok ale po instalacji w konfiguracj programu antywirusowego wyskoczylo mi ze nie posiadam ale mam nod32 czy ktos ma noda i czy mu wykryl po instalacji ser2
|
zrodlo: infojama.pl
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |