![]() |
Cytat:
Nie trzeba ściagać. - Uaktualnij stery do płyty głównej - Zobaczy czy masz włączone DMA jeżeli nie to włącz jeżeli nie możesz to usuń kanały IDE Pozdro |
Cytat:
Invalid write state LITE-ON LTR-52327S\H1 T0 A raz jest: Invalid write state LITE-ON LTR-52327S\H1 T1 Sam juz nie wiem od czego to zależy bo prubuje wiele rzeczy robic i nic nie pomaga:( HELP |
juz po sprawie... tak jak sadzilem wadzily sterowniki od VIA UDMA.. ale zainstalowalem nieco inne i mam zarowno UDMA jak i dzialajaca nagrywarke :-)
|
Uaktualnij Nero
bo chyba ma kłopoty. Na szybko możesz ściagnąć BurnAtOnce i sprawdzić czy wypala. Ale sądzę, że twoje kłopoty mają źródło w Nero.
|
nero 6.0.0.23... zainstalowalem ForceASPI ale nic nie dalo... nadal mam ten sam error...
|
Jakim softem nagrywasz..?
*zainstaluj ASPI. |
problem z lite-on i win2k
kupilem lite-ona ltr-5232s7. na win98 wszystko bylo ladnie. zainstalowalem sobie win2k i po zasinstalwoaniu sterownikow od VIA BUS MASTER UDMA CHANNEL, przy probie nagrania czegokolwiek wyswietla mi w logu nast. wpisy :
"burn process started at 40x lite-on ltr-52327s buffer too large lite-on ltr-52327s\h0 t0 lite-on ltr-52327s invalid write state lite-on ltr-52327s\h0 t0 lite-on ltr-52327s could not preform EndTrack burn process failed" podobnie rzecz ma sie z winxp... :| jak by sie ktos zainteresowal, to moge nawet przeslas na maila caly plik LOG... HELP !!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43. |