![]() |
Pomoc
wiem że już macie pewnie dość takich tematów jak ten ale proszę was o pomoc. Planuję zakupić nagrywarkę a nie mam zielonego pojęcia o nagrywaniu. Potrzebuję sprzętu by dobrze zapisywał pliki MP3 (do discman'a)(jakość), no i oczywiście gierki programiki itp. Jeśli chodzi o kasę to do max. 250 zł.Ostatnio słyszałem że popularniejsze są nagrywarki z DVD ,jaka jest różnica nagrywarki z DVD i bez.? Sorki że was męczę ale proszę pomóżcie . .pozdr.
|
A szukać to sie nie chciało co?
Cdrw LTR-52327S A różnica między nagrywarką z dvd a taką bez dvd jest strasznie ogromna, nagrywarka dvd umożliwia nagrywanie na płytach dvd a nagrywarka bez dvd nie.:D |
Jeśli CD-RW to LiteOn LTR52327S :spoko: ceny już od około 120 zł.
Co do różnicy DVD od CD-RW to jakies powiedzmy 300 zł ^_^ A tak serio to każda (chyba się nie myle) nagrywarka DVD nagrywa zwykłe płytki CDR. |
1. W temacie powinno sie pisac o czym jest dyskusja. 'Pomoc' - to zbyt ogolnie.
2. Z tego co ja zrozumialem to autorowi chodzi o Combo (nagr CD + czytnik DVD) a nie o nagrywarke DVD (tak ja to odebralem). 3. LG lub LiteOn, ja wole liteona. |
Cytat:
chciało się szukać ..... ale po godzinie miałem już dość :) hehe |
a co sądzicie o LiteOn SOHC-5232K ? może być ?
|
Jak najbardziej. A ja bym zalecał nawet puźniej wymiane biosu od Sony CRX-320 chyba :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:45. |