![]() |
Film się haczy!
witam
mam proble mpod koniec każdego filmu siemi haczy. Najpier dekoduje DVD Decrypter a potem DVD Shrink nagrywam nero 6 DVD Video 4x. Jaka moze być przyczyna?? |
Napisz jaka nagrywarka, jaki nośnik coś poradzimy :)
|
Pioneer Dvd-rw Dvr-107d
|
a nośnik? (szanse na to, że on właśnie jest winowajcą sa dość wysokie)
|
:taktak: najprawdopodobniej do nagrania użyłeś bardzo kiepskiego nośnika i stąd te chaczenia przy końcu filmu, nagraj na czymś konkretnym i wtedy sprawdź. :taktak:
|
Vakossy za 3,90 zł
|
A jakie płyty kupować i za ile i jaką prędkościa nagrywac??
|
a na jkim sprzęcie to odtwarzasz???
pozdro |
może powiem tak DOŚĆ dobrym!
|
Chyba jednak nie za dobrym.Ja na tandecie nagrywam i na tandecie odtwarzam i nie mam jak narazie zadnych problemow takich jak ty.
P.s jaki masz bios ?? Wgraj 1.18 bo na nim chula wszystko na poprzednich byly problemy z niekturymi nosnikami.Jak wgrasz to wypal i napisz czy jest O.K. |
Cytat:
Jeśli palisz dla siebie to pal x1 dłużej będziesz cieszył się filmem |
stawiam na plytki mialem juz przejscia z vakossami i byly lipne duzo bledow i ciely sie nawet w nagrywarce na ktorej nagrywalem.
|
nie to zebym odrazu twierdzil ze Wodzislaw jest mala miescina
i upajal sie stolica !! - ale na gieldzie komputerowej kupilem dzisiaj Verbatimy po 3.80 - wiec nie warto chyba oszczedzac na nosnikach - skoro nawet nie trzeba !! :)
|
Cytat:
ale BURAK pisze że jaja dzieją się pod koniec płytki takie efekty dawały pierwsze wersje NERO 6 najnowe NERO 6 tak już nie robi |
nero swoja droga ale kiepskie plytki zazwyczaj pod koniec maja duz bledow.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |