![]() |
Wisła w TVN
Jak to jest, że TVN bez wpływów z abonamentu jest w stanie wykupić transmisje meczy Wisły i nie tylko, a TVP ściągając haracz od nas nic nie potrafi? Po co ten abonament, który i tak jest marnowany? Co Wy na to?
|
TVP - układy, polityka, ogromna kasa
TVN - komercja, marketing, który myśli i stąd kasa i ogólne plany z transmisją meczu. Nieoficjalnie i może oficjalnie wiem, że i tak Polsat wymiata. U nich jest tzw. "bawmy się" |
Abonament
undefined
Cytat:
|
No, co do TVN'ow (TVN i TVN7) to są dostępne już tylko dla osób ze zwykłymi siatkówkami oraz dla płacących abonament(jeszce do końca wakacji dostępne za pomocą zwykłych satelit).
Drugą sprawą są też reklamy. Czasami już po 3 minutach od rozpoczęcia filmu puszczają reklamy, a przecież biorac taki mecz to oglądalność jest bardzo duża więc stawki za czas trwania reklam też są ogromne. To tylko takie moje przemyślenia, nie wiem jak jest w rzeczywistości i nie zastanawiałem się nad tym dłużej, być może się myle, no ale ;p |
Cytat:
A po co im wpływy z abonamentu ?! Człowieku, oni jadą na reklamach, popatrzile tego w TVN-ie a ile w TVP. Jak sam nazwa mówi TV KOMERCYJNA, a za TVP płacisz bądź nie - abonamencik. |
Cytat:
Pozdro |
Cytat:
|
Hej!
Jest moze jakas mozliwosc obejrzenia tego meczu gdzies w internecie? Ja niestety mieszkam w takim miejscu gdzie nie lapie TVN'u a szkoda byloby przepuscic taki mecz no nie? |
Ciekawem, może bedzie transmisja na jakiejś zagranicznej stacji, może na ZDF albo jakiejś włoskiej albo niemieckiej stacji
|
Cytat:
|
Lepiej najpierw zastanow sie kogo wyklinasz :bicz: bez wyzwisk. Kraluk troszke wiecej tu jest niz ty wiec troche wiecej szacunku
|
???
Cytat:
Pozdro |
nie no - an kolega to chyba jakas prowokacja :| ladne bzdury powipisywal :| i jeszcze ludzi poobrazal :|
swoja droga - wole reklamy i wolny wybor czy ogladam czy nie niz nakaz placenia za wielkie g***o oferowane przez TVP, ktorego i tak nie ogladam |
Cytat:
Zastanów sie TY drogi kolego ! Na forum można być od "zwsze" co nie uprawnia do obraźliwych cytatów wobec innych , a ja nie mam zamiaru dać się bezkarnie i biernie traktować per "głupek" .To zwykłe chamstwo .Ktoś kto operuje tego typu zwotami w pierwszym kontakcie z drugim człowiekiem nie powinien być lepiej traktowany niż on to robi. Epitety zastępują argumenty więc widać , że jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej milczeć. Pomijając epitety to zapoznajcie się koledzy trochę dokładniej z "mapą " dostepu do TVN naziemnej i trochę dokładniej w intencje tego co napisałem . Jeśli w dyskusji ma dominować pyskówka i przerost formy nad treścią to lepiej nie piszcie już więcej na to forum . Cześć. :niepow: |
Cytat:
Powiem szczerze - co jak co, ale IMO transmisja meczu jest bardziej "oplacalna" dla telewizji publicznej (nie chodzi mi tu o wymiar finansowy tylko o ogolny rozrachunek biorac pod uwage rowniez zadowolenie widzow). Widac to zreszta po komentarzach - telewizja publiczna ma obowizek relacji z waznych wydarzen (a ten mecz chociaz pilki noznej nie lubie byl waznym wydazeniem), a TV komercyjna nie ma takiego obowiazku. Wystarczy popatrzec na to jakie sa reakcje na temat decyzji TVP, a watpie zeby byly podobne wobec TVNu gdyby nie kupil praw transmisji. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |