![]() |
Sami Swoi
|
Mily666 trzeba to było wrzucic do odpowiedniego tematu. A ta siec działa od 4.08.04.
|
TRZEBA troche poczkeac a stanie sie konkurencyjna
|
Sorki ale nie jestem zbytno na czasie aktualny...
|
słyszałem już coś o niej, ale jak zobaczyłem cennik to od razu wyłączyłem stronke... nie mają wcale tak super tanio... zostaje przy HEYAH, która teraz pięknie ceny obniżyła :)
|
napewno jest to fajna oferta dla Par... kupujecie dwa startery po 30zł i do końca października rozmawiacie miedzy sobą za darmo. Czyli za 60zł zakochana para może sobie przez ok. 80 dni gadac ile chce.
|
fecjalny cennik oferty Sami swoi
Poniżej prezentujemy oficjalny cennik usługi Sami swoi ważny od 02.08.2004 r. Połączenia krajowe Stawka wewnątrz sieci Sami Swoi Stawka podstawowa - wszystkie sieci krajowe (stacjonarne oraz sieci komórkowe poza siecią Sami Swoi) Stawki za minutę połączenia Bez VAT Z VAT 0,49 zł (0,60 zł) 0,74 zł (0,90 zł ) Stawka za 1 SMS Bez VAT Z VAT 0,25 zł (0,30 zł) Naliczanie opłat dla połączeń głosowych krajowych Opłaty dla połączeń głosowych krajowych naliczane są co 1 sekundę począwszy od pierwszej minuty połączenia (1/60 stawki za minutę połączenia) Połączenia międzynarodowe Stawka za minutę połączenia Wg tabeli opłat za połączenia międzynarodowe + stawka za minutę połączenia krajoweg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48. |