![]() |
Cytat:
:kapkap: |
Cytat:
|
Cytat:
A w aucie wymiata Alpine z mp3, wzmacniacz Pioneera i głośniki Sony :zespol: - to jeszcze z kredytu mieszkaniowego :> :mruga: |
Przecena była (tzn. promocja) wziąłem pożyczkę z funduszu socjalnego w pracy na remont mieszkania i sobie kupiłem.
|
Cytat:
|
Ja mam ONKYO DR-L50 ale używam głównie do słuchania cd i radia ale kolumny ma KODA (są po prostu bezkonkurencyjne w swojej klasie cenowej) .
|
Cytat:
W kwestii formalnej - ja także jestem zwolennikiem dobrego i taniego sprzętu :spoko: I moja stacjonarka nie nazywa się ani Sony ani Philips tylko Microlab :O Mogłaby tylko Divxy i Xvidy odtwarzać :tak!: Ale cóż - to chyba co najmniej trzyletni model :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja też mam ten model KODY. Nie wiem dlaczego poducent nie zaznacza ale odtwarzacz ten czyta również mp3 nagrane na dvd-r, czyli około 60 godzin muzyki na 1 płytce (prz 128 kb/s) POLECAM !
|
Cytat:
|
Cytat:
Co egzemplarz - to inna jakość :mruga: |
Cytat:
Natomiast mogę powiedzieć, że byłem na AudioShow 2000 gdzie Denon robił prezentację swojego sprzętu DVD. Oczywiście kilka kolumn podłogowych i suuuper dźwięk. A w pokoiku mniejszym prezentowała się firma Koda, ze swoim ówczesnym sprzętem - amplituner z DVD, małe głośniczki. Prezentacja ta sama - Gwiezdne wojny: Mroczne widmo i wyścig ścigaczy (czy jakoś tak). Wrażenia? REWELACJA!!! Nie mogłem wyjść z podziwu - jakość dźwięku u Kody była DOSKONAŁA! Dlatego nie kupiłem Denona :) Pozdrawiam, |
Cytat:
|
Fakt Koda robi bardzo dobry sprzęt za super niskie ceny.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:09. |