Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Koda Dvd-638b (https://forum.cdrinfo.pl/f15/koda-dvd-638b-38111/)

VIZZARD 14.08.2004 23:18

Cytat:

Napisany przez Koolo
Żałuję ale niestety nie.

:jeep:

:kapkap:

Koolo 14.08.2004 10:28

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka! ^_^

A w aucie wymiata Alpine z mp3, wzmacniacz Pioneera i głośniki Sony :zespol: - to jeszcze z kredytu mieszkaniowego :>

:mruga:

Żałuję ale niestety nie.

VIZZARD 14.08.2004 00:35

Cytat:

Napisany przez Koolo
Przecena była (tzn. promocja) wziąłem pożyczkę z funduszu socjalnego w pracy na remont mieszkania i sobie kupiłem.

A świstak siedzi i zawija je w te sreberka! ^_^

A w aucie wymiata Alpine z mp3, wzmacniacz Pioneera i głośniki Sony :zespol: - to jeszcze z kredytu mieszkaniowego :>

:mruga:

Koolo 14.08.2004 00:05

Przecena była (tzn. promocja) wziąłem pożyczkę z funduszu socjalnego w pracy na remont mieszkania i sobie kupiłem.

VIZZARD 13.08.2004 23:43

Cytat:

Napisany przez Koolo
Ja mam ONKYO DR-L50

Snob jeden :mruga:

Koolo 13.08.2004 23:31

Ja mam ONKYO DR-L50 ale używam głównie do słuchania cd i radia ale kolumny ma KODA (są po prostu bezkonkurencyjne w swojej klasie cenowej) .

VIZZARD 13.08.2004 22:51

Cytat:

Napisany przez Koolo
NIEEEEEEEEE !!! Miałem na mysli np. sony czy philips ...

Aaaaa.. to wszystko w porządku :D

W kwestii formalnej - ja także jestem zwolennikiem dobrego i taniego sprzętu :spoko:

I moja stacjonarka nie nazywa się ani Sony ani Philips tylko Microlab :O

Mogłaby tylko Divxy i Xvidy odtwarzać :tak!:

Ale cóż - to chyba co najmniej trzyletni model :jezyk:

Koolo 13.08.2004 22:47

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Kolega nie mówi chyba o "renomowanej" firmie Liteon :O

NIEEEEEEEEE !!! Miałem na mysli np. sony czy philips ...

VIZZARD 13.08.2004 22:21

Cytat:

Napisany przez Koolo
KODA to bardzo dobry i solidny sprzęt i niema nic wspólnego z litkami. Po prostu są na świecie firmy w których płaci się za towar a nie napis jak w przypadku wielu ***8220;renomowanych***8221; marek które w pogoni za zyskiem i redukcją kosztów zeszły na psy.

Kolega nie mówi chyba o "renomowanej" firmie Liteon :O

PiotrM1973 13.08.2004 22:18

Ja też mam ten model KODY. Nie wiem dlaczego poducent nie zaznacza ale odtwarzacz ten czyta również mp3 nagrane na dvd-r, czyli około 60 godzin muzyki na 1 płytce (prz 128 kb/s) POLECAM !

Koolo 13.08.2004 13:54

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
To pewnie tak jak z Litkami :D

Co egzemplarz - to inna jakość :mruga:

KODA to bardzo dobry i solidny sprzęt i niema nic wspólnego z litkami. Po prostu są na świecie firmy w których płaci się za towar a nie napis jak w przypadku wielu ***8220;renomowanych***8221; marek które w pogoni za zyskiem i redukcją kosztów zeszły na psy.

VIZZARD 13.08.2004 12:28

Cytat:

Napisany przez KristofS
Hmm... ja u swojego egzemplarza nie zauważyłem żadnych wad. Może to wina transportu (lata śrubka).
Natomiast mogę powiedzieć, że byłem na AudioShow 2000 gdzie Denon robił prezentację swojego sprzętu DVD. Oczywiście kilka kolumn podłogowych i suuuper dźwięk.
A w pokoiku mniejszym prezentowała się firma Koda, ze swoim ówczesnym sprzętem - amplituner z DVD, małe głośniczki.
Prezentacja ta sama - Gwiezdne wojny: Mroczne widmo i wyścig ścigaczy (czy jakoś tak).
Wrażenia? REWELACJA!!! Nie mogłem wyjść z podziwu - jakość dźwięku u Kody była DOSKONAŁA!
Dlatego nie kupiłem Denona :)

Pozdrawiam,

To pewnie tak jak z Litkami :D

Co egzemplarz - to inna jakość :mruga:

Kris 13.08.2004 07:30

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Czego raczej komentarz w linku, który podałem nie potwierdza :>

Hmm... ja u swojego egzemplarza nie zauważyłem żadnych wad. Może to wina transportu (lata śrubka).
Natomiast mogę powiedzieć, że byłem na AudioShow 2000 gdzie Denon robił prezentację swojego sprzętu DVD. Oczywiście kilka kolumn podłogowych i suuuper dźwięk.
A w pokoiku mniejszym prezentowała się firma Koda, ze swoim ówczesnym sprzętem - amplituner z DVD, małe głośniczki.
Prezentacja ta sama - Gwiezdne wojny: Mroczne widmo i wyścig ścigaczy (czy jakoś tak).
Wrażenia? REWELACJA!!! Nie mogłem wyjść z podziwu - jakość dźwięku u Kody była DOSKONAŁA!
Dlatego nie kupiłem Denona :)

Pozdrawiam,

VIZZARD 12.08.2004 23:35

Cytat:

Napisany przez Koolo
Fakt Koda robi bardzo dobry sprzęt za super niskie ceny.

Czego raczej komentarz w linku, który podałem nie potwierdza :>

Koolo 12.08.2004 23:21

Fakt Koda robi bardzo dobry sprzęt za super niskie ceny.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:09.