![]() |
Głupie Pytanie. Jakie nosniki są dobre i tanie?
pytanie juz znacie, z reguły nagrywam na TDK metalic cake box 50, ale zdarzają się rzeczy tylko do archiwizowania, zeby je po prostu mieć (no dobra ich jest wiecej :) ) no i tych TDK jest mi szkoda, a ceny ropy rosna a paliwo trzeba lać... Co polecacie?
|
hmmm....
Teraz z tych tańszych kupuje ...Esperanze i eProformance |
Ja tam nagrywam wszystko na esperanzach i nigdy nie narzekam.
|
Nagrywam na esperanzach :spoko:
|
eProformance, albo vakoss, tylko nie nagrywać zbyt szybko:) Esperanzy, też dobre.
|
Witam!
Ja z tych tanich cenie sobie Princo, ale obecnie nagrywam na Verbatim DataLifePlus SuperAzo Crystal 48x za 1,30 PLN i nie zaluje na nich nagrywac, bo te 30 gr mi nie robia roznicy. |
Nie ma czegos takiego jak dobre i tanie:) Verbatim Super Azo za 1,10- kazda esperanza wysiada:)
|
hehe dobre to znaczy takie, które jak pożyczysz 2 razy znajomym to jeszcze da radę je odczytać?? :D
hehe, ale ja z tych tanich to używam Benq, hehe całkiem spoko są (z tej samej stajni co Sony Supremas) :D |
Ja Ci polecam niebieskie Sigmy (75gr). Identyfikuja sie jako Verbatim AZO. Albo Esperanza Blue (85gr).
|
Cytat:
|
Ja Kupowałem zawsze Platinumy w pudełkach 1,20 zł ale ostatnio nagrywam na Platinum w kopercie za 0,85 zł. Nieważne czy to dane ważne czy mniej ważne.
|
Tanie i dobre nie idą w parze: jak darmocha to darmocha.
Pytanie powinno brzmieć: które nosniki mają najlepszy stosunek ceny do jakości? 8 ) |
Od 2 lat nagrywam tylko na esperanzza-ch, sa niezastapione :taktak:
|
Cytat:
To zboczenie ma jakąś fachową nazwę: monogamia czy jakoś tam... 8 ) |
VerbatimDataLife? Hm... no nie wiem :fiu: jednak super azo cristal lub pastel polecam bardzo i nie patrz, że to powiedzmy 30 gr drożej, czy to tak dużo?TDK Metalik też OK. Przy okazji pozdro dla chrześniaka Kryspina pierwszego oficera okrętu atomowego w Cieśninie Beringa!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |