![]() |
Longhorn 4074 - drivers...
Witam! Mam straszny kłopot ze sterownikami pod Longhorn'a. Z dźwiękiem dałem już rade. Ściągnełem najnowsze detonatory z nvidia.com i próbowałem zainstalować. Nie da rady. Wyskakuje błąd. Czy wysłac raport...ech. Jakie mam ściągnąć?! Oraz jeszcze jedno. Czy jest metoda żeby wyłączyć Dr.Waston?
|
Co do dentek to spróbuj z serią 40.XX lub 52.XX. A Dr. Wotsona się z tego co wiem nie da się włączyć bądź uruchomić. LH 4074 to przecież wersja alpha czy prebeta... Jeszcze M$ musi dużo zrobić z tym systemem.
|
Baku... A czy można już coś porobić na Longhornie ? Bo jak zainstalowałem bete 4051 to nawet filmu nie mogłem odpalić. Nie mówiąc już o styleXP czy gg. Chociaż internet o dziwo skonfigurowałem :D. Ja z driverami nie miałem żadnych problemów :)
|
Cytat:
|
Dobra, wcześniej jak miałem 4051 to też było OK. Ale w tym 4074 to ciężko ze sterownikami. A musze mieć od grafiki bo mi zamula jak okienko przesówam i wogóle wykrywa mi karte 8-bit i 4MB:O :D... spróbuje z tymi 40.... A tak to prosze dalej o pomoc. A co do LH to zainstalowałem juz na nim Tlen, Nero, Office itp. Chodzi bardzo dobrze i jest stabilny. Z tego co wiem to 4074 to jest pierwsza beta.... LB1...to początek etykiety. Gdzieś czytałem na forum że to własnie 1 beta...
|
Cytat:
Cytat:
|
No to więc. Zainstalowałem stery które dostałem z kartą graficzną 56.xx jakies tam.... No i resnełem go i podczas ładowania systemu na poczatku po boocie... ;) Niebieski ekranus :D...Lipka ;P Zainstaluje LH jeszcze raz i pokombinuje sie :) Ta 4074 to włąsnie jest WinHEC... a fotka płyty (obraz) zajmuje 733MB :O :D Musiałem qpić 800MB cd....
|
Cytat:
Ja na razie nie kombinuje z LH (chociaż mam build 4051), jakoś do tego sysu mnie nie ciągnie. Powodzenia z przygodą z LH:> |
Może walnąc kilka zrzutow jak ten sys wygląda?? Jak jego szybkość? Pracuje na win98se, a xp nie lubie więc może tego spróbuje.
|
Kraluk za kogo Ty mnie masz?! Obraz jest w ISO i zajmuje 733MB. Kupilem płyte 800MB i wyapliłem, bo to oryginalnie ponoc na dvd bylo. Puźniej jak zainstaluje ejszcze raz to Ci dam Screenshoty....
PS: Instalowalem każdą (no może prawie bo tej pierwszej 222A nie)...wersje LH i ... ta chyba najlepsza, najlepiej chodzi. Bo z 4051 to była tragedia PSS: Pamiętacie czasy Whistlera? :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |