![]() |
Jak już jest temat Blizzard'a to czy brał ktoś udział w zapisach na betatesteró World of warcraft?? Zapisy były jakieś 1,5 miecha temu, zapisałem się jako moja dziewczyna , mój stary, siostra i jeszcze paru znajomych (no i oczywiście ja) i żadnego odzewu. Czy może ktoś kto się zapisał dostał od nich jakieś info??
|
Cytat:
albo lata życia, jak w moim przypadku, jest to jedyna gra na moim twardym dysku i cały czas gram, z mniejszymi i wiekszymi przerwami :) 4 lata to optymistyczna wersja, w ciemno w zakład ide ze do 2014 roku nie pojawi sie Diablo 3, ucieszyłbym sie z dodatku do dwójki, dwa miasta, troche przedmiotów i jedna nowa postac i jestem happy :) |
no na Diablo 2 tez dlugo czekalismy - ale bylo warto
jesli w 3 nie zmienia zbyt duzo (oprocz jeszcze lepszej grafy i dluzszej przygody) to bedzie kolejna gra dziesieciolecia - przelom jak dwie poprzednie (no moze nie przelom, ale kazdy je zna i prawie kazdy w nie gral - a ci co grali poswiecili wiele dni/tygodni swego zycia) |
Przykro mi to stwierdzić ale w najbliższym czasie nie zobaczymy Diablo 3. Teraz priorytetowym projektem Blizzard'a jest World of warcraft. Prace trwają jak zwykle u nich juz dosć długo. Później będzie nowy Starcraft, po roku jakiś dodatek do niego. No a później napewno DIABLO III tylko że to będzie napewno za jakieś 4 lata :'(
|
THX Gallus :piwo: faktycznie :D w sumie to trzytysieczny ;)
|
Cytat:
-edit- Poprawiłem (ale wpada ;p) |
javor - tez bym chcial Diablo 3 :D tylko cos marne szanse na t pewnie :( ale bylo by pieknie :)
|
Ok jednak kupie sobie oryginal przekonaliscie mnie mam nadzieje ze warto
|
Popieram :) Jeśli Diablo2 to TYLKO oryginał :)
Ja płaciłem za swojego powyżej 100zł (to jeszcze jak dopiero co się polska wersja pokazała :D) :) ale nie żałuję ani złotówki :) i jak wyjdzie Diablak3 to też jedynie oryginał :) |
Z pirackim serialem nie wejdziesz. Nawet jeżeli będzie on zgodny z oryginałem to i tak musisz znać hasło do stworzonego konta. Ale naprawdę opłaca się kupić oryginał. Jest to oprócz Fallout'a druga moja ulubiona gra. Diablo 2 na allegro można juz kupić za 50 zł z nieśmiganym cd key'em na BN.
|
Ja dokładnie nie wiem, więc nie traktuj tego na 100% bo nigdy w Diablo nei grałem, ale panują chyba w nim takie same zasady, jak na serwerach CS i jeżeli ktoś gra natakim samym serialu to niestety drugi nanim już sobie w tym samym momencie nie zagra. To z tym hasłem chyba się zgadza, bo to chyba tak jak w steamie na CS, że serial jest zarejestrowany w bazie i nikt inny go nie użyje bez hasła :)
|
A jesli ja pierwszy wejde to on juz nie bedzie mogl?? I co by mi musial podac zebym mogl grac przez neta jesli on juz sobie pogrywal (haslo itp.)
|
Cytat:
|
A jesli mam dostep tymczasowo do oryginalu to jak zrobie kopie to bedzie dzialal battle net i inne??
|
Cytat:
Jeśli masz gre +cra*k to chyba papa battlenet ;) Znajdź qmpla co ma oryginal i nie ma neta - może coś z tego bedzie ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |