![]() |
Telefon na karte - to jest to! :spoko:
z tpsa to tylko neostrade biore i ja pierd..e ^_^ |
Cytat:
malo ludzi z nich dzwoni, a serwisowac i wymieniac trzeba - przestely zapewne na siebie zarabiac ale jest to napewno swinstwo, tymbardziej, ze tepasa ostatnio doskonale sobie radzi finansowo - co mozna przyczytac w podanym linku |
Zna sie ktoś na prehakerce?? to bedziemy dzwonili za darmo :)
|
Cytat:
|
Nie zakładam nowego tematu, napisze to tu:
Tepsa podniosła ceny za połączenia w budkach telefonicznych!! W lipcu za 3 impulsy gadalismy z budki 12 minut, a teraz tylko 9 minut. |
Cytat:
W pełni popieram. Trzeba złodziejom dołożyć :taktak: |
Etam, co im zrobi taka kara? Nic, bo i tak sobie odbiją na cenach połaczń, tutaj potrzeba podziału monopolisty o kłopotyy się skończa. :)
|
jedno jest najlepsza kara dla telepsow - odejsc od nich ;p
mialem telefon stacjonarny - ale w netii, wychodzilo o wiele tanij jednak utrzymanie dwoch komorek na karte (ja i Zona) wychodzi jeszcze taniej, wiec telefonu sie pozbylismy (bylpotrzebny pol roku, bo byl na nim fax) i to wszystkim proponuje - kupno komory w miejsce telepsow i koniec z problemami - owszem rzomowy drozsze (choc nie zawsze) ale ZERO abonamentu - zanim wydzwonisz te 45pln ktore placisz telepsom samego abonamentu to sie naprawde nagadasz :) moja firma tez powoli przechodzi na innych operatowow - plus i netia, a firma jest poterzna (ponad 2000 pracownikow + kolejne kilkanascie w firmach zaleznych) - w takich molochach tez zaczeli liczyc koszty i telekomuna (mimo iz i tak mielismy zupelnie inne stawki niz normalnie oferowane) to SHIT |
juz nie raz im grosili i nakladali kary,
za dzialania monopolistyczne np. i co? i d*** |
W koncu zainteresowali sie wielkim monopolistą. :> A na te kary to pewnie mają specjalny fundusz!
Po prostu TP łączy nas coraz mniej, wolniej, gorzej" :bicz: |
Cytat:
|
UOKiK grozi karą TePsie
Luknijcie tutaj:
http://biznes.onet.pl/0,963123,wiadomosci.html Takich kar i procesów Telekomuna powinna dostawac więcej. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:18. |