![]() |
"CZAS APOKALIPSY"-potrzeba Waszej opinii..
Witam
Jak w temacie film trwa 194 min i zastanawiam sie czy potraktowac go od razu jakims progsem i przezucic na dwie płyty 4,7GB czy spróbować zrobic go DVD2DVD-R i potraktowac CCE/Cinema Craft Encoder z 5 pass ?? Nie wiem za bardzo co bedzie lepsze czy przekładanie płyty w trakcie filmu czy kodek da rade go tak ładnie poskładac ze bedzie full zadowolenia.. Co sądzicie? dzieki za pomoc :mruga: grzesiek |
Na dwie płyty, chociaż jest w tym filmi dużo ciemnych scen, co może korzystnie wpłynąć na jakość fimu po kompresji w CCE.
Pozdrawiam, |
Cytat:
|
Dawaj na dwie płyty, przy takiej długości filmu nie ma się co zastanawiać.
|
:)
Cytat:
a plyta DL ??? || |
Cytat:
|
nie biczuj pls !!! :)
w koncu juz za okolo 30 widzialem takowe na gieldzie a szykuje sie kosmiczne tapniecie w dol jak powiedzial moj kolega dystrybutor - bo boomu na nie nie ma a i koszty produkcji okazaly sie jakies maksimum 2 x wieksze :) wiec cena 2x nie jest az tak wielka strata !!!
|
moze być stratą jak mój nec nie okaże sie dobrym DL na tym biosie :P
|
co prawda to prawda
Cytat:
|
Cytat:
przepusciłem przez DVD2DVD-R i CCE/Cinema Craft Encoder z 5 pass Film wg mnie wyszedł spoko ale jest jedna uwaga przekoczył limit pojemnosci do zgrania na płyte..o 8mb !!! pusciłem overburning i teraz jak kończą sie napisy koncowe zacina płyte ale tak ogólnie film w całosci ok. Pytanie : dlaczego został przekroczony limit rozmiaru pliku skoro codek ma ustawioną pojemnosc do jednej płyty DVD ? pozdrawiam |
Cytat:
|
proponuje 1 płytę programem dvd2one z wybraną ścieżką dźwiękową i napisami
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:40. |