![]() |
co lepiej kupic ??
mam taki dylemat, chce kupic sobie nagryare tylko nie wiem co lepiej Lite 52x32x52x i pozniej jakis odtwarzacz DVD czy moze od razu jakiegos LITE 52x32x52x 16x ?? pytam bo slyszalem ze te combo to jedna kicha ze zle czytaja plyty itp.
z gory dzieki za pomoc |
ja mam odzielnie i tak bym kupowal tez bdybym mial to zrobic ponownie - poniewaz majac dwa napedy masz wieksze mozliwosc, a pozatym pojawila sie nowa tochiba M1912 (czy jakos tam) a to od zawszze byly najlepsze czytniki dvd
a jeszcze lepij kupic nagrywarke dvd, jesli finanse Ci pozwalaja - teraz juz jest mala roznica miedzy combo/cdrw+dvd a dvdrw |
Ja również mam oddzielnie i polecam takie rozwiązanie, bo qmple, którzy mają comba,lub używają nagrywarek jako czytników źle na tym wychodza, a ja mam takie rozwiązanie już w drugim kompie i jest :spoko:
|
Ja mam oddzielnie i wszystko jest OK. DVD mam Teac 16x, a nagrywarkę Lite-On 52x32x52. Nie mam żadnych problemów. :jupi:
|
qrde wolalbym kupic to combo bo nie drogie a tak to troszke drozej mi to wszystko wyjdzie, a ja nie potrzebuje 2cd bo wogole malo co uzywam plytek ???
|
A na ile wyceniasz swiety spokoj? Wszyscy, ktorzy sie wypowiadali proponuja Ci kupic dwa napedy oddzielnie, ale zrobisz jak uwazasz. Tylko nie miej pozniej do nikogo pretensji, jak zaczna sie problemy z combo:)
|
raczej zostane przy combo bo funduszy nie bedzie na 2 odzielnne i jeszce starsi pewnie powiedza ze mam 2 cdki to po co ci kolejne 2 :D
|
Gosciu, to po co zawracasz dupe? Zadajesz pytanie co lepiej? Dwa czy jedno. Wszyscy mowia, ze dwa a Ty i tak kupujesz combo. Wiec po co sie radziles? Skoro nie masz wiecej kasy to kupujesz combo i po sprawie.
Bez urazy |
Sorry ale uważam za absurd kupowanie obecnie nagrywarki CD-R i DVD oddzielnie, combo to jedyny rozsądny zakup (2 lata gwarancji) poza oczywiście nagrywarką DVD.
|
Jak by nie patrzeć do COMBO dokładamy 100zł i mamy Lite-ON'a SOHW-832S ;)
|
smykus_likas -> chyba moge wysluchac opinie?? (a poza tym nie tak ostro do ludzi)
wiem ze troche zakrecilem takze sorki, ale widze ze kolega "koolo" tez wolalby kupic combo ;-) baku[pl] -> co ten lite on ma?? (jakie predkosci ??) |
to jest nagrywarka dvd
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12309 |
NO COMBO ;p
Ja niedługo będę miał taki zestaw o jaki pytasz. Nagrywarke już mam cdrw LG, teraz wymieniam cd-rom na dvd-rom LiteOn'a! Polecam również taki sam zestaw! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:36. |