![]() |
Ateny - OLIMPIADA
OK. 19. 50 zaczela sie ceremonia rozpoczecia olimpiady w ATENACH.
Co sadzicie o spektularnym otwarciu ktory jeszcze trwa. Ale dlugo wchodza na stadion reprezentacje narodowe az 202 krai. pozdro ;) |
EEeeeeeee, nie oglądam tego...
|
A kiedy wybory miss Swiata ??? to bym obejrzal i wcale nie narzekalbym ze tak dlugo wychodza te reprezentantki :)
|
Przed chwilą maszerowali Polacy!
|
Podczas wyborow MISS tez nie narzekam. hehe
|
Cytat:
A moze ktos wie jakie doszly nowe dyscypliny doszly?? |
eh, moze kiedys wprowadza zyt plyta cd na odleglosc albo spawanie na czas z przeszkodami (czyli pod windowsem xp)...
|
Widze że jestem jakimś p>.!$!%@!^ym wyjątkiem. Bo tylko ja nie oglądam ani miss, ani meczów itp...
|
JA miss lubie, ale meczow nienawidze, a szczegolnie pseudokibicow. a tak poza tym to dzisiaj w belchatowie (czyli u mnie) jest mecz widzew-gks belchatow.
|
Baku - nie jestes jedyny - jakleciala transmisja z otwarcia to ogladalem Code46 ;p w pilke gram nawet (liga zakladowa, a dawno dawno temu osiedlowa) a mimo to nie ogladam ;) a miss... przeciez panienki na ulicach sa ladniejsze :D a na plazy lepiej rozebrane :D ze juz nie wspomne ze dla mnie Najpiekniesza jest moja Zona :banan2: a jak slysze o wybrykach kiboli to zaluje ze Punisher nie istnieje naprawde...
|
rozpoczęcia nie planowałem oglądać... byłem na rowerze i wstąpiłem do kumpla.
Teraz jak leci spoglądam czasem na TV i przyznaje jedno - kupa kasy włożona w uroczystość otwarcia i wogóle przygotowanie, a co za tym idzie ciekawie to wygląda. Co do samych igrzysk, jeśli tylko będę miał okazje zerkne jak nasi polacy sobie radzą, choć nie zalezy mi aż tak bardzo na oglądaniu na żywo. Wiem, że Otylia pływa w niedziele o 18:55 :fala: |
Cytat:
PS: Tak mi się nasuneło, moja ksywa od Bakuś a nie od palenia ;P PSS: Bez skojarzeń, ale myśle że Nimal jest dla mnie najmilszą osobą na forum! Chciałbym miec takich wokół siebie... |
Ja oglądałem, ale szczerze mówiąc, kompletnie mi się nie podobało... No cóż, nie będę krytykował, może to faktycznie było jakoś super zorganizowane, ale jakoś mi nie przypadło do gustu. Tylko muzyka mi się podobała. Chętnie kupiłbym ją sobie na płycie :)
|
Cytat:
Choć poza muzą podobało mi się jeszcze parę rzeczy/osób:P |
ceremonia była super - jedyne, co mnie wkurzało, to strasznieeeee dłuuuugaaaaaaa defilada zawodników - 2h :ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |