Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ilu jest fanow Depeche Mode? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ilu-jest-fanow-depeche-mode-38278/)

Ormianin 15.08.2004 00:36

Ilu jest fanow Depeche Mode?

Kto lubi Depeche Mode? Glosowac!

gallus 15.08.2004 01:03

Nie lubie, nie przepadam itp. poprostu nie słucham takiej muzyki, ale nic do niej nie mam jezeli ktoś lubi niech słucha :)

czero 15.08.2004 01:08

Dla mnie to rybka, nie jest to moj ulubiony zespol, ale tez nic do niego nie mam.
Slyszalem zaledwie kilka kawalkow, wiec glebiej sie wypowiedziec nie moge.

Mily_ 15.08.2004 01:46

Ja ich nie libie to nie moje klimaty... Lubie takich wykonawców jak Dj Tiesto, ATB, East Clubbers itp...

Air 15.08.2004 02:29

Ja ulwiebiam!! Utwory z lat 80-90 to majstersztyk muzyki. Jako jedyną mam całą dyskografię w oryginałach. To co myślę o tym zespole nie da się wyrazić słowami.

ENJOY THE SILENCE!!!

Monter 15.08.2004 03:00

Ciekawa sonda, jednakże ciężko dziś mówić o fanach, raczej chyba trzeba byłoby spytać "kto był"... Ja byłem, w czasach szkolnych, na tym się wychowałem (mowa oczywiście o starych płytach a nie np. ostatniej). Wtedy Depeche rządzili. Dziś są dla wielu tylko wspomnieniem, chociaż niektórym sentyment pozostał.

Maciej 15.08.2004 09:34

Lubię :)
Moje ulubione płyty to Ultra i Exciter

echoo 15.08.2004 14:46

No cóż, skoro pytasz to musisz być przygotowany na każdą odpowiedź, a moja jest taka: strasznie dudnią, tego nie da się słuchać :bicz:

bakupl 15.08.2004 14:58

Wole Iron Maiden, Bruce Dickinson, Manowar, Nirvana, Hammerfall itp :P

Maciej 15.08.2004 15:20

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Wole Iron Maiden, Bruce Dickinson, Manowar, Nirvana, Hammerfall itp :P

Ironów też lubię mam gdzieś całą dyskografię :)

bakupl 15.08.2004 15:41

@Maciej... a masz może DVD-Audio Dance Of Death? :O Pewnie preferujesz Pink Floyd...stąd ta okładka w avatarku ;)

MacGyver 15.08.2004 15:59

Podobnie jak gallus i czero (czyt. zaznaczyłem Nie lubię) ...

Maciej 15.08.2004 18:15

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
@Maciej... a masz może DVD-Audio Dance Of Death? :O Pewnie preferujesz Pink Floyd...stąd ta okładka w avatarku ;)

Tak preferuję Floydów i ich muzykę i zespoly grające taki klimat i stąd ten avatar .
"Dance of Death" nie mam na DVD mam normalną płytę audio, ale ulubioną moją płytą Ironów jest "Seventh Son Of A Seventh Son " :)

Ormianin 15.08.2004 18:16

Cytat:

Napisany przez Monter
Ciekawa sonda, jednakże ciężko dziś mówić o fanach, raczej chyba trzeba byłoby spytać "kto był"... Ja byłem, w czasach szkolnych, na tym się wychowałem (mowa oczywiście o starych płytach a nie np. ostatniej). Wtedy Depeche rządzili. Dziś są dla wielu tylko wspomnieniem, chociaż niektórym sentyment pozostał.

A mnie dokladnie interesowala znajomosc tej grupy przez mlodsze pokolenie, poniewaz ja na nim sie wychowalem i bylem okropnym fanem, do dzis slucham z wielkim sentymentem starszych utworkow, w kazdym razie najnowsze plyty nie przypominaja tych z konca lat 80-tych, chocby Music For The Masses albo Black Celebration, dla mnie dyskografia DM konczy sie na Songs Of Faith And Devotion, pozniejsza tworczosc nie byla juz tak dla mnie atrakcyjna... no coz jestem fanem new romantic i to nie tylko DM :)

Maciej 15.08.2004 18:24

Cytat:

Napisany przez Ormianin
[...]... no coz jestem fanem new romantic i to nie tylko DM :)

Classix Nouveaux, Ultravox, Duran Duran, OMD, Talk Talk ...bardzo popularne w latach 80` :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59.