![]() |
Ilu jest fanow Depeche Mode?
Kto lubi Depeche Mode? Glosowac!
|
Nie lubie, nie przepadam itp. poprostu nie słucham takiej muzyki, ale nic do niej nie mam jezeli ktoś lubi niech słucha :)
|
Dla mnie to rybka, nie jest to moj ulubiony zespol, ale tez nic do niego nie mam.
Slyszalem zaledwie kilka kawalkow, wiec glebiej sie wypowiedziec nie moge. |
Ja ich nie libie to nie moje klimaty... Lubie takich wykonawców jak Dj Tiesto, ATB, East Clubbers itp...
|
Ja ulwiebiam!! Utwory z lat 80-90 to majstersztyk muzyki. Jako jedyną mam całą dyskografię w oryginałach. To co myślę o tym zespole nie da się wyrazić słowami.
ENJOY THE SILENCE!!! |
Ciekawa sonda, jednakże ciężko dziś mówić o fanach, raczej chyba trzeba byłoby spytać "kto był"... Ja byłem, w czasach szkolnych, na tym się wychowałem (mowa oczywiście o starych płytach a nie np. ostatniej). Wtedy Depeche rządzili. Dziś są dla wielu tylko wspomnieniem, chociaż niektórym sentyment pozostał.
|
Lubię :)
Moje ulubione płyty to Ultra i Exciter |
No cóż, skoro pytasz to musisz być przygotowany na każdą odpowiedź, a moja jest taka: strasznie dudnią, tego nie da się słuchać :bicz:
|
Wole Iron Maiden, Bruce Dickinson, Manowar, Nirvana, Hammerfall itp :P
|
Cytat:
|
@Maciej... a masz może DVD-Audio Dance Of Death? :O Pewnie preferujesz Pink Floyd...stąd ta okładka w avatarku ;)
|
Podobnie jak gallus i czero (czyt. zaznaczyłem Nie lubię) ...
|
Cytat:
"Dance of Death" nie mam na DVD mam normalną płytę audio, ale ulubioną moją płytą Ironów jest "Seventh Son Of A Seventh Son " :) |
Cytat:
|
Cytat:
Classix Nouveaux, Ultravox, Duran Duran, OMD, Talk Talk ...bardzo popularne w latach 80` :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |