![]() |
Czy warto kupić nagrywarke teac DV-W58EK
Mam pytanie czy warto kupić nagrywarke teac DV-W58EK a jeśli nie to jaką bo mam teraz zamiar kupić i niechciałbym żeby to było jakies badziewie co pochodzi pare tygodni. Aha mam ją zamiar kupić w niemczech bo u nas to są same podróbki
|
W jakim sensie podróbki?
|
Cytat:
A potem to dopiero sprzedają :wow: Dlatego to podróbki ^_^ |
Kolejna teoria spisku :)
|
Cytat:
A słyszałem, że do nie-podróbek to wykorzystywana jest technologia kosmiczna :> A części to raz w tygodniu UFO przywozi :jezyk: |
nie wiem na czym wy sie znacie myślałem że dostane jakos odpowiedź czy to dobra nagrywarka po prostu do środka jest włożony napęd innego producenta np.btc a sprzedaje się jak teac i tak się właśnie zarabia na wszystkim w polsce.Płaci się za porządną firme a w środku to badziewie i potem sie dziwić że wszytko się wcześniej psuje
|
Cytat:
Po prostu tego Teaca to trzeba rozebrać na części, żeby zobaczyć co tam siedzi w środku :D Ostatnie modele CDRW Teaca robił Asus, a DVDRW to nie wiem kto Poza tym poczytaj najpierw sobie forum - to będziesz wiedział Zbyt dużego problemu mieć nie powinieneś: Liteon 812S Liteon 832S Liteon 1213S Nec 2500A Nec 2510A Pioneer 10D LG GSA-4120B Weź coś z tej listy na miarę potrzeb i nagrywaj :tak!: |
Tokkra, człowieku, Teac nie robi własnych nagrywarek DVD, tylko bierze je od Liteona!!! Wbij to se do łba!!!
|
jak może brać od lite-ona skoro to jest całkiem inna firma no chyba że napęd
|
jak nie robi własnych nagrywarek to co to jest teac nalepka na jabol
|
a jak sony to jest to samo co liteon i teac.nawet nowe liteony maja symbol sohw czyli kooperacja z sony to sama elektronika biosem sie tylko roznia
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Ja do swojego Litka 812 wgrywałem biosik od Teaca TEAC DV-W58G-A Palił nawet całkiem całkiem :taktak: Tutej jakiś pierwszy lepszy wykresik |
i po co przeplacac kupujesz najtanszy zmieniasz bios i masz najdrozszy a wszystko to za sprawa biosu bo reszta jest taka sama tylko bios i obudowa sa inne.:)
|
Ciężkie czasy dla snobów ;-)
|
Cytat:
Został jeszcze na przykład nowy Pioneer ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:15. |