![]() |
Cytat:
o to wlasnie mi chodzilo :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
PS Wersja digital jest najbardziej wypasiona ;) |
baku - nie rozumie Twojego problemu - napisz wiecej to moze cos sie da wymyslec ;) a moze nie - sam wiesz ze czasem kompy ciezko skapowac
siwy - proste udostepnianie plikow ;) zeby sie nie rozpisywac to kuknij http://banita.pl/konf/smbudostwinxp.html ;) |
Nimal, ale to jest SB Live! 5.1 Digital, wstawiłem go sobie tam gdzie mam P3 450Mhz i jest problemik... Bo do digital nie ma innych sterowników nowszych. ;(
|
ale czmu musisz? sciagales updaty ze strony creativa do strownikow (pisane pod xp - to to samo)? moze zle skonfigurowales ustawienia audio w powerdvd/ac3filter(tam domyslenie jest stereo!)/ffdshow czy innym kodeku ktory masz zainstalowany?
|
a ja sie podepne do postu z innym pytaniem a mianowicie :
w win 98 jak udostepniam partycje w sieci to moge dac na nia haslo a gdzie sie to wlacza w xp jest bo jak klikam na udoostepnianie to tam tego nie ma ? |
Tutaj chodzi o sterowniki od dźwięku... musze mieć 2.1 (w powerdvd) co prawa leci w 5 głośnikach ale to tylko emulacja Creativa.
|
baku? jakich sterownikow? moze o program do odtwarzania Ci chodzi? PowerDVD 5 i po sprawie ;) mam ten system zanim polska wersje sie ukazala (zreszta zanim jakakolwiek - beta test microsoftu ;) ) i nigdy nie mialem problemow z dvd (zreszta z niczym innym tez nie ;) )
|
Yh, ja narazie jak na Win2k3 narzekam. Filmów DVD w komforcie nie mogę oglądać... Nie mam kompatybilnych w pełni sterwników do Win2k3. Jedyne co dobre w Win2k3 to stabilność. XP się czasami tak przycinał że 15-20 sekund odmulał...
|
no tak - jak ja mam dwie gry na pol roku to inaczej do tego podchodze ;)
|
[QUOTE=nimal]a czemu xp do gier i 2k do reszty? jak gra idzie na xp to pojdzie na 2k ;)
[QUOTE] Owszem masz racje pójdzie ale po pierwsze mam dysk 120 GB i spokojnie mogę na nim zrobić wiele systemów po drugie XP do gier dlatego również po sieci i z tego powodu są w nim duże ilości śmieci tak więc ghost i od nowa wgrywam gry potem tylko zgrywki i nie zaśmiecam 2000 8-) |
a czemu xp do gier i 2k do reszty? jak gra idzie na xp to pojdzie na 2k ;)
przerobka 2k3 na workstation to 20 minut recznie, sa juz tweakery ktore to robia automagicznie - wtedy jeszcze szybciej - tylko klikasz kolejne opcje (choc ja zawsze wole to robic recznie) |
No to i ja swoje 3 grosze:
Jedna partycja XP - Tylko do gier i czasami filmy druga partycja 2000 do reszty zastosowań 8-) |
now łaśnie wiem, że były bujne dyskusje ;) chciałem ją troche zaktualizować na swoje potrzeby.
co do win2k3 to nie chce (ale nic do niej nie mam), wole wersje workstation. skoro 2k bije w łeb xp to trza to zobaczyć :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |