![]() |
anydvd pozwala uzywac plyt zabezpieczonych lub z innym kodem regionalnym niz wlasny odtwarzacz/program jakby byly niezabezpieczone - dziala w locie
clonedvd nie mial wdrozonych algorytmow (powody prawne) do obchodznia css, wiec stosowanie anydvd (oficjalnie proukowany w hameryce poludniowej, czyli poza juryzdykcja EU - wiec nie dotycza go te ograniczenia) konieczne |
No właśnie...do czego/jaką rolę spełnia dla Clone DVD program Any DVD??
|
Najlepszy na 'płyty nie do zripowania' jes DVD X Copy (najlepiej Gold lub Platinum), tylko on tak naprawdę łamie wszystko.
P.S. CloneDVD 3 pogarsza tylko jakość filmu. |
Tez probowalem i.. kur... nic ;(
<help> |
Ale to juz nie ten sam producent. Chodzi typowo o wersje 3, a nie 2.5.x.x, bo ta jest od slysofta albo elby.
|
Cytat:
:help: :help: :help: |
Ja polecam clonedvd 3:) dvdx.net chyba taka stronka programiku, nie potrzeba anydvd i dziala jak cudo, sprawdzalem na pirackim dniu niepodleglosci i oryginalnym ostatnim samuraju, lepsza korekcja bledow i dziala bardzo szybko
|
miki_V6 : przeczytaj REGULAMIN FORUM !!!
|
chcialem sie zapytac czy moglby mi ktos podeslac na moj emali: miki_v6@tlen.pl jakies programy scrakowanych do zgrywania zabezp i nietylko calych plyt dvd, clone dvd, anyDVD itp bo sciagnalem z cdrinfo ale to sa wersje trial?
Bylbym wdzieczny za pomoc. |
Nadal to samo :\ :ysz:
Używam AnyDVD najnowszego 4.1.1.2 i DVDShrink 3.2.. Próbowałem też DVDDecrypter zgrać... to samo :\ :podbite: pomocy... AnyDVD 4.1.1.2 wypisuje niby wszystkie zabezpieczenia w zakładce Klucze CSS... blokuje reklamy z filmów... ale nie daje rady przy zgrywaniu materiału :( :help: :help: :help: |
Dzięki..
Spróbuje któryś z sposobów, których nie próbowałem. Jak się uda, to :piwo: P.S. Nie wiem, czy wiecie, ale mi chodzi o zrobienie mpegów :peace: , ale i tak tej płytki nawet przegrać by się nie dało, więc szukam programu, który ominie te (chyba jakieś nowe) zabezpieczenie i pozwoli np. na zgranie tego DVD na dysk... ;) |
U mnie AnyDVD 4.0 wraz z CloneDVD 2.5 nie ze wszystkim sobie radza . Teraz chcialem zrobic kopie filmu Anacomda. Po ustawieniu progrmu CloneDVD (oczywiscie wszczesniej przed wsadzeniem plyty uruchomiony AnyDVD) na cala plyte (film ma 3.5 Gb) i po wlaczeniu zgrywnia wyskakuje blad sektorow i ni chu* plyta nie ruszy.
Mysle sobie CloneDVD nie dal rady to moze Alcohol 120% 1.9.2 (najlepiej zdejmuje zabezpiecznia). Po wlaczniu Alcohola i jego ustawieniu (ignoruj costam .. :) ) przystepuje do zgrywania. W logu na kazdym sektorze wyskakuje bald,a czas zgrania plyt bylby rowny 24h. wylaczylem alkohola. Uruchomilem DVDfab szybcij niz Alcohol zgral plyte ok. 4h ale ku memu zdziwieniu obraz nie dzial. W koncu ostatecznie wlaczylem DVD Decrypter obraz plyty wyszedl z pod tego programu w czasie ok 9 min. i dziala w virtualu dobrze. Niedlugo nagram na plyte i zobacze jak wyszlo. Powiedzcie czym byla zabezpieczona powyzsza plyta bo jak do tej pory duet AnyDVD i CloneDVD ( wersje najnowsze ) radzily sobie z kazda plyta jaka mialem a bylo ich ok. 200. ????????? |
jro - zgraj za pomoca decss (lub jakiegos programu zawierajacego w sobie ten algorytm, np anydvd)! zgrany material nie bedzie juz zabezpieczony
|
A moze to podobny badziew jak byl niegdys z Telletubbies R2 PAL, pamietaja koledzy?
|
AnyDVD ,,,bardzo dobry progs...do zabezpieczonych DVD.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:21. |