![]() |
Masowa zmiana nazw plików
Jak programik polecacie do masowej nazwy plików??? Nazwy nie tagów IDv1/2.
|
Total Commander lub Win XP zaznaczasz wszystkie pliki którym chesz zmienic nazwe i wciskasz F2 i wpisujesz nazwe a pliki numeruja się juz same :) (chyba o to chociło???)
|
Tak, dzięki.
|
w totalcmd wieksze mozliwosci masz jak zaznaczysz plikii dasz ctrl+m (masowa zmiana nazwy z menu plik) - wtedy mozesz ustawiac counter, nazwe, date, pare innych, zawrowno w rozszerzeniu jak i w nazwie
|
Mnie wystarczy tylko możliwość zmiany masowej z np. 2Pac - track x.rar, 2Pac - track y.rar na 01.rar, 02.rar bo zamierzam wrzucać albumy na darmowe serwery :D
|
Wiem nawet w jakim celu bedziesz wrzucał... potrzebujesz wejscia na pewne forum (andergrand, kanciapa, dzeju) czy jeszcze jakies inne ??? a i ja zawsze wrzucałem jako bmp. bo z lycosa wywalali rary :blee:
|
Nie jestem już na pewnym tego typu forum (dzięki za nazwy innych) i chce sobie zyskać szacunek bo jestem moderatorem.
|
A można wiedzieć jakiego dokładniej forum jesteś modem??? :)
|
Witam!
Nie wiem, czy znacie taki program ale ja polecam darmowy Kameleon NxG ze stajni Cream Software (to ci od Pajaczka) |
Polecam The GodFather. Moim zdaniem jest bardzo dobry i kozysta z zewnetrznych baz takich jak CDDB itd...
|
A dla mnie najbardziej wypasiony jest "Bulk Rename Utility"
:papa: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:44. |