![]() |
jakby sie samo odswierzalo
od dzis (wczoraj?) mam dziwny objaw - wchodzac na dowolna strone forum dokument sie wczytuje do np 24% i staje (tak bylo zawsze :P) ale potem zamiast pojsc dalej wczytuje sie od nowa i tak ze trzy razy, az wrescie jest calosc
szczerze to wq..ce strasznie ;) cos zmienialiscie ostatnio? bo nie sadze zeby naraz na dwoch kompach cos sie skopalo, tym bardziej ze nic nie upgradowalem przegladarka - Opera 7.53, java najnowsza, systemy na jednym win2k, na drugin win2k3 druga rzecz - na liscie uzyszkodnikow nie dziala segregowanie po reputacji, tzn niby segreguje ale na pierwszym miejscy sa osoby z jednym kwadracikiem |
Ilość załączników: 1
no to kolejny bug
cos sie dzieje dziwnego z forum (wlasnie pisalem posta w innej sprawie w tym dziale) - jak Filip__13 moze miec ZERO postow, skoro wlasnie czytam jego posta? |
Cytat:
-edit- http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=36 |
o dzieki gallus :) czyli problem nr3 nie istnieje
ale dwa pozostale aktualne u was tez tak dziwnie sie dzieje? :| |
no to coraz dziwniej - problem nr jeden nieaktualny (mam nadziej ze nie chwilowo tylk na stale)
pozostaje nr dwa czary jakie czy co :| |
nr1. Na FireFOXie :spoko: na IE też :)
nr2. To samo co u Nimala |
eh, problem chyba nie został zauważony więc go refreszuje :)
|
dzieki, mialem tez zamiar to zrobic :)
co doproblemu nr jeden to tylko jak jest przywrocona zapisana wczesniej sesja w przegladarce, jak jest nowa to nie ma problemy - wiec pewnie cookie cos miesza ale dwojka, czyli sortowanie uzyszkodnikow nadal lezy :( |
Na mozilly nigdy nr 1 mi sie nie pokazal,
Co do drugiego, jutro przysiade i zobaczymy co by poprawic |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:31. |