![]() |
TEAC W-516EB - problem z burnproof
Nagrywarka podobno posiada burnproff a nagrywajac plytke z predkoscia x16 po spadku bufora niestety wywala mi ja na zewnatrz :-(
Z predkoscia x12 jakos sobie radzi o iloe nic sie nie robi na kompie Probowalem z DiscJuggler i EasyCD Platinim 5.0 (po uptade) Czy ktos wie dlaczego tak sie dzieje ??? |
Nie jestem fachowcem w temacie ale moj teacw516eb przy uzyciu cloneCD wypala X16 i właczonym burnproof-ie bez problemow. Jakbys mogl zobacz mojego posta i podziel sie swoimi uwagami na ten temat
|
a soft obsługuje burnproofa w twoim modelu?
clon 28 nie widział mi justlinka w sw216 / a 3072 tak i fajnie się zachowuje:)/ może trzeba wykonać upgrade oprogramowania pozdro |
spróbuj programu nero 5.5 , u mnie jest ok
|
Nie napisales, czy masz wlaczona obsluge w programie do nagrywania. Aby uaktywnic go, MUSI byc to zaznaczone.
|
Wlaczylem DMA w SYSTEMIE i teraz jest GIT
NERO obsluguje standardowo burnproof i wypala chwila moment (wczesniej nie moglem odpalic NERO bo jak mialem ustawiona szyne na 133MHz/44MHz(PCI) to wywalalo ze mam virusa, przelaczylem na 133MHz/33MHz i odpala sie ladnie) w EasyCD np wogole nie widzialem takiej opcji |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:58. |