![]() |
Zamykamy - za dużo w przeszłości było zarzutów, że pozwalamy na rozkodowywanie radioodtwarzaczy niewiadomego pochodzenia.
|
Jesli radio nie jest "gorące" to bez problemu za darmo odblokowac mozna telefonicznie w serwisie forda.
Jak polski serwis robi problem to ich cza o*******ic postraszyc skargą i powinni usluge wykonac. Na 100% dziala przerabiane osobiscie. Samochod sprowadzony z niemiec. |
KOD DO RADIA PROSZE
witam kupilem sobie forda fieste i niestety niechodzi mi radio rok 2007 model radia 5000 C nr ser. V011554 czy ktos moze mi pomoc?
|
witam. mam pytanko czy mogl by mi ktos pomoc z kodem mojego radia w fordzie poniewaz chcialem go sprzedac i najpierw musze rozkodowac....
|
Kup inne radio.
|
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie dzwoniłem do salonu Forda i powiedział mi że są dwie opcje albo na dariu jest napisany kod albo przyjeżdzam do niego z radiem i papierami on wysyła do Forda zapytanie o kod i uzyskuje odpowiedź za jedyne 130 złociszy więc podziękowałem mu grzecznie i postanowiłem poszukać w necie coś na ten temat |
Cytat:
|
Cytat:
za darmoche , okolo 35 -pln , i inne blizej nie okreslone ceny .... :> |
Cena zdjęcie kodu
Mam pytanie orientujecie sie może ile kosztuje zdjęcie tej blokady z radia (ford puma)
|
Cytat:
|
za dyszke :-)
|
ale za sianko...czy za free?
|
znajde i do BECKERA :-P
|
Witam! No walsnie na elektordzie mi pomagaja :) dzieki :)
<<--UPDATE-->> Mily_666 Dzieki za rade, ale niestety u mnie nie bylo tego tam gdzie u Cebie, ale dzieki za pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:45. |