![]() |
A o AVG Prof zapomnieliscie? http://www.grisoft.pl/cgibin/shop/index.php?show=AVGPRO
Licencja 2 letnia z 189,10 zl z VAT |
Sid - chyba z przekory polecasz NAV i MKS - sam aktywnie zwalczasz te kombajny potrafiace tylko skutecznie zapchac zasoby sysa
OT to OT - troszke mnie zabodlo ze Ty akurat wypominasz mi uczestnictwo w glupich topicach i sugerujesz chcec zaistnienia bez koniecznosci posiadania wiedzy - mysle ze o to mnie nie posadzasz :| owszel - lubie to robic, ale czy to jest zabronione? ograniczam sie tylko do tego iyo? odpisz tu lub na priv (ja pisze tu bo i Ty tak zrobiles :) ) edit: z Sidem sobie na privie "wyjasniamy", swoja droga :piwo: dla niego, mimo naszego dzisiejszego spiecia co do cen antywirow - nie kupisz sensownego do 200 pln nie kupujac icencji edu lub uaktualnienia (musisz miec starszy orginal) tu masz ceny http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=302&x=6&y=3 jak potrzeujesz faktury (np na firme) to pozostaje zakup przez neta AVG/Avasta czy innego temu podobnego, jesli zas musisz miec fakture z jakis przyczyn, a masz zamiar uzytkowac go prywatnie to kup gazete z tym progsem na plycie - fakture masz, cena przywoita, prawnie wsio ok - masz prawo uzytkowac bo masz nosnik, i fakture edit2: skoro juz temat jest wyciagniety: nawet w "glupocie wszechczasow" czyli topicu o nabijaniu postow udzielilem dwoch pomocy: gallusowi z corelem i kasprzakowi ze sterownikiem drukarki hp... wiec nawet tak glupie topici sie przydaja |
nimal - dziwi mnie twoje oburzenie - w najglupszym watku wszechczasow masz najwiecej postow, dosc aktywnie uczestniczysz tez w staczaniu innych watkow na tory zupelnie niezwiazane z tematem
offtopikowanie jest proste i przyjemne, nie wymaga zadnej wiedzy a pozwala zaistniec - stad tak wielka popularnosc a co do tematu - to z tego co pamietam to nawet NAV w 200 zlotych sie miescil [149 w media markt] - polecam jednak kupic ktorys z programow niezaleznych, ew. polskiego mks'a, choc i tak tak jak ktos to wyzej napisal - darmowy soft w tej dziedzinie jest porownywalny lub lepszy od tych za ktore trzeba ostro placic |
Zelea - niestety masz sporo racji
ale faktycznie w podanym przedziale cenowym (do 200pln) lepiej jest "zainwestowac" w darmowe rozwiazania niestety antivirus ktory z platnych jest godny uwagi jest "troche drozszy" a jest to Symantec Corporate Edition (nie ma nic wspolnego z nortonem, i chwala bogu za to) polecanie piractwa kiedy Kolega wyraznie napisal ze chce kupic i podal cene to lekka przegina - jakby chcial zassac i tylko sie dowiedziec jaki warto to nie podawal by ceny tylko spytal jaki najlepszy :| |
Cytat:
Pozdrawiam, |
NOD32 - świetny antywirus i uaktualnienia częste.
Jest do kupienia u dystrybutora: Dagma, www.dagma.com.pl Pozdrawiam, |
Cytat:
wydaje mi sie ze nie istotny jest moj powod do zakupu wlasnie antyvirusa... ja poprostu zalozylem ten temat w innym celu... widze ze duzo sie Tu zmienia... widac roznice kiedys bylo inaczej... jak sie zarejestrowalem i jeszcze dlugo przedtym zanim to zrobilem a tez duzo czytalem... dlaczego kazdy temat po kilku odpowiedziach a czesto i nawet w pierwszej konczy sie odrazu inaczej... rozumiem jeszcze raz zapytac ale skoro juz raz odpowiedzialem... to po co znowu pisac to samo co bylo juz ujete wyzej czyli o darmowych antywirach... ja to wiem... i rozumiem... ale chce kupic i nie wazne dlaczego i poprostu pytalem tylko jaki bedzie najlepszy do takiej kwoty... ale teraz to juz nie istotne... zaczynam naprawde szczerze powiem watpic w to forum... (bez obrazy...) bo duzo sie Tutaj nauczylem i jest Tutaj takze wielu bardzo intelignentych osob... ktore zawsze chetnie pomoga... bla bla bla... z reszta czy to wazne co napisze ?? odnosze wrazenie ze nie... dobranoc... :| PS. i to byl moj 1000 post... smieszne ze o takiej tresci... powiedzial bym ze raczej tragiczne... nigdy bym nie przypuszczal... :\ |
JA polecam NOD32. Wogle nie zamula kompa:D
Późneij panda :D |
a mks?
wersja oem kosztuje około 100 zł. |
Cytat:
|
Cytat:
po co kupowac samochod skoro mozna ukrasc ?? przecierz wtedy nie trzeba placic... K**** co za tekst... :\ |
hm... jade na pirackim caly czas... tyle lat... ale to nie wazne...
kiedy chce wreszcie kupic... dostaje serie propozycji zeby nie kupowac... nie jestem glupi i wiem co robie... ale odpowiedzi Tutaj nie dostalem... jak by nie patrzec nastapila ogromna zmiana tematu... DZIEKUJE... :( |
a który lepszy Avast home czy AVG free edition?co za co przeciw?
|
a ja z NAV'a 2003 przerzuciłem się na Avasta - dopiero pierwsze godziny użytkowania :D
|
A ja mam Internet Security 2004 PL :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |