Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Najlepszy Odtwarzac (https://forum.cdrinfo.pl/f5/najlepszy-odtwarzac-38497/)

d@n_007 19.08.2004 21:56

Najlepszy Odtwarzac

WItam
Chciałem się spytać jaki możecie polecić odtwarzac .mpg, avi który szybko się uruchamia, ma mozliwość wrzucenia kilku np. teledysków.\

WMP i winamp odpadaja:D

Z góry dziękuje

gallus 19.08.2004 22:01

Best Player 1.0 więcej wersji nie było :)

Kasprzak 19.08.2004 23:47

BSPlayer - na serio - tyle opcji ze szok

nimal 20.08.2004 07:59

jak Poznaniak Kasprzak :D
od biedy ujdzie tez allplayer i subedit, ale od jakiegos czasu jestem przekonany do BSPlayer'a
calkiem niezly jest tez Media Player Classic, ale "paru" funkcji mu brakuje

-Sid-The-Rat=> 20.08.2004 09:38

najbardziej zaawansowanym z nich jest mpc, [trzeba tylko znalesc to co potrzebne], bs player jest najlepszym z playerow dla luserow - bo mpc od razu polowe ludzi odrzuca brakiem odpustowych swiecidelek i mnogoscia ukrytych dobrze opcji

zabawne ze taki luser chce najpotezniejsze narzedzie, tylko najlepiej nie wymagajace konfiguracji, ale dzialajace dokladnie TAK jak on chce... smieszny taki luser

d@n_007 20.08.2004 09:57

ale ja nie chce zawansowanego playera ja chce prostego, szybkiego z mozliwoscia odtwarzania pokolei kilku filmow

gallus 20.08.2004 10:00

Best Player 1.0 posiada playliste, jest prosty, i juz go nierozwijają... :)

Ormianin 20.08.2004 10:20

Cytat:

Napisany przez gallus
Best Player 1.0 posiada playliste, jest prosty, i juz go nierozwijają... :)

BSPlayer jednak moim zdaniem, zreszta poprobuj z kazdego proponowanego tutaj playera

nimal 20.08.2004 10:23

Sid - a jest gdzies w MPC opcja resume? bo tego najbardziej mi brakuje
i szczerze to otwieranie pliku skopiowane dokladnie z MP jest z lekka wqr..ce
pozatymfaktycznie dobry odtwarzacz :)
edit: nie widze tez tam opcji ustawien kolorow/gammy/kontrastu - moze sa, ale gdzie? niby to idzie zrobic przez ffd, ale wtedy nie dziala na mpeg, lub przez nakladke video w sterowniku grafy, ale wtedy wplywa na wszystkie programy pracujace w overlayu, co nie jest dobre

mr_spock 20.08.2004 11:42

jade na CinemaPlayer (ver.15beta9)

ale ze mnie luser :zawstydz:

8-):nieee::rotfl:

czero 20.08.2004 11:52

Ja takze mam pytanie odnosnie MPC, bo w tym playerze denerwuje mnie tylko jedno:
Jak ustawic, zeby napisy sie wyswietlaly tak jak w BestPlayerze - nowa linijka pojawia sie po zniknieciu starej, a nie ze pojawia sie nad stara, zanim ta stara zniknie. Ciezko mi sie jakos do tego przyzwyczaic.
Moze ktos bedzie wiedzial jak to zmienic ;).

Tak poza tym to bardzo dobry odtwarzacz, tylko te napisy mnie denerwuja i dlatego czasami przesiadam sie na BestPlayera.

siwy_mw 20.08.2004 12:05

Bestplayer1.0 mam go odkad pamietam i jestem bardzo zadowolony .
Polecam !!! :)

Pierwszy 20.08.2004 13:21

Cytat:

edit: nie widze tez tam opcji ustawien kolorow/gammy/kontrastu - moze sa, ale gdzie? niby to idzie zrobic przez ffd, ale wtedy nie dziala na mpeg, lub przez nakladke video w sterowniku grafy, ale wtedy wplywa na wszystkie programy pracujace w overlayu, co nie jest dobre
MPC>>opcje>>mpeg decoder - dla *.mpeg, *.avi w ffd
Cytat:

otwieranie pliku skopiowane dokladnie z MP jest z lekka wqr..ce
kwestia przyzwyczajenia

nimal 20.08.2004 13:40

Pierwszy - dzieki :) Sid juz mi odpowiedzial, zaraz zobacza, ponoc jednak kierki efekt tej obrobki mpg przez ffd, zobacze :)
z ta kwestja przyswyczajenia - moze, ale nie dla mnei - za duzo klikania, nawet jak jedziesz po skrotach :)

Eliasz 20.08.2004 13:43

Może V-player ? Ja go używam do oglądania filmów, ogólnie :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50.