![]() |
Najlepszy Odtwarzac
WItam
Chciałem się spytać jaki możecie polecić odtwarzac .mpg, avi który szybko się uruchamia, ma mozliwość wrzucenia kilku np. teledysków.\ WMP i winamp odpadaja:D Z góry dziękuje |
Best Player 1.0 więcej wersji nie było :)
|
BSPlayer - na serio - tyle opcji ze szok
|
jak Poznaniak Kasprzak :D
od biedy ujdzie tez allplayer i subedit, ale od jakiegos czasu jestem przekonany do BSPlayer'a calkiem niezly jest tez Media Player Classic, ale "paru" funkcji mu brakuje |
najbardziej zaawansowanym z nich jest mpc, [trzeba tylko znalesc to co potrzebne], bs player jest najlepszym z playerow dla luserow - bo mpc od razu polowe ludzi odrzuca brakiem odpustowych swiecidelek i mnogoscia ukrytych dobrze opcji
zabawne ze taki luser chce najpotezniejsze narzedzie, tylko najlepiej nie wymagajace konfiguracji, ale dzialajace dokladnie TAK jak on chce... smieszny taki luser |
ale ja nie chce zawansowanego playera ja chce prostego, szybkiego z mozliwoscia odtwarzania pokolei kilku filmow
|
Best Player 1.0 posiada playliste, jest prosty, i juz go nierozwijają... :)
|
Cytat:
|
Sid - a jest gdzies w MPC opcja resume? bo tego najbardziej mi brakuje
i szczerze to otwieranie pliku skopiowane dokladnie z MP jest z lekka wqr..ce pozatymfaktycznie dobry odtwarzacz :) edit: nie widze tez tam opcji ustawien kolorow/gammy/kontrastu - moze sa, ale gdzie? niby to idzie zrobic przez ffd, ale wtedy nie dziala na mpeg, lub przez nakladke video w sterowniku grafy, ale wtedy wplywa na wszystkie programy pracujace w overlayu, co nie jest dobre |
jade na CinemaPlayer (ver.15beta9)
ale ze mnie luser :zawstydz: 8-):nieee::rotfl: |
Ja takze mam pytanie odnosnie MPC, bo w tym playerze denerwuje mnie tylko jedno:
Jak ustawic, zeby napisy sie wyswietlaly tak jak w BestPlayerze - nowa linijka pojawia sie po zniknieciu starej, a nie ze pojawia sie nad stara, zanim ta stara zniknie. Ciezko mi sie jakos do tego przyzwyczaic. Moze ktos bedzie wiedzial jak to zmienic ;). Tak poza tym to bardzo dobry odtwarzacz, tylko te napisy mnie denerwuja i dlatego czasami przesiadam sie na BestPlayera. |
Bestplayer1.0 mam go odkad pamietam i jestem bardzo zadowolony .
Polecam !!! :) |
Cytat:
Cytat:
|
Pierwszy - dzieki :) Sid juz mi odpowiedzial, zaraz zobacza, ponoc jednak kierki efekt tej obrobki mpg przez ffd, zobacze :)
z ta kwestja przyswyczajenia - moze, ale nie dla mnei - za duzo klikania, nawet jak jedziesz po skrotach :) |
Może V-player ? Ja go używam do oglądania filmów, ogólnie :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:50. |