![]() |
Problem z wypaleniem D3
Mam wersje Dooma3 z osła -zassaną jako DVD_EDITION - jakiś matoł po prostu połaczył wszystkie 3 płyty do kupy i zrobił sobie ISO... ISO wypaliłem ALcoholem120% - płytka startuje, soft zaczyna się instalować ale...dochodzi do pewnego momentu w którym woła o DISC2 - co jest naturalne w momencie jeżeli "DVD EDition" to czysta samoróbka. Proszę o pomoc w jaki sposób mogę wyodrębnić pliki z obrazu płyty tak aby nagrać poprawnie 3 płyty -tak jak w oryginale (nie ma szans by podać np ściezke dostepu czy coś takiego-są tylko 2 opcje - albo wkładam płytę DISC 2 albo anuluję instalację wogóle) lub wypalić DVD tak by uniknąć pokazywania się podczas instalacji tegoż komunikatu gdyż uniemożliwia on w 100% instalację softu. Proszę o pomoc ! (jestem nowy wiec jezeli problem jest błachy - proszę o wyrozumiałość)
|
To może wystarczy jakby ktoś podał Ci oryginalny układ katalogów na poszczególnych CD... np. JA :)
|
będę dźwięczny aż do bólu !! videoprodukcja@op.pl Pozdrawiam
|
Kod:
CD1 |
jesteś WIELKI stary :-) tylko czy tos ie tak da - tzn czy zadziała :) - tak czy inaczej DZIEKI WIELKIE !!
|
Witaj
wiec tak - mozes zmi podac zawartość plików w katalogu SETUP w każdej z płyt? Bo u mnie ten ***** wszystko wrzucił do jednego wora. Poza tym brakuje mi tych plików - bez nich za Chiny nie ruszy Disc 2 i Disc3 - mozesz mi to podrzucic na maila ? (nie są cieżkie :) ) CD1 File Name File Type Ext Size ***** Folder plików <DIR> - TEGO KATALOGU NIE MAM WCALE !! CD2 File Name File Type Ext Size autorun.inf Informacje Instalatora *.inf 69 Launch.exe Aplikacja *.exe 126,976 Launch.ini Ustawienia konfiguracyjne *.ini 381 Setup Folder plików CO TU JEST ?? <DIR> - CD3 File Name File Type Ext Size autorun.inf Informacje Instalatora *.inf 69 Launch.exe Aplikacja *.exe 126,976 Launch.ini Ustawienia konfiguracyjne *.ini 381 Setup Folder plików - co tu jest ?? <DIR> - Pozdro |
wymienionych wyżej plików nie mam wogóle...
|
inaczej nie mogłem więc daje w jpg układ katalogów i plików, po ścieżkach powinieneś sie połapać co i gdzie ma być :)TUTAJ archiwum z obrazkami...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |