![]() |
Teac W512EB + Safedisc 2 + Betablocker
Mam pare pytan przepraszam ze jeszcze raz poruszany jest watek o
zabezpieczeniach ale dal mnie bardzo wazny tym razem... Mam w/w nagrywarke i plyte PIRATA z zabezpieczeniem SD2. Robie iamge Clone CD i obrabiam programem Beta Blocker PL. Nagrywam obrobiony Image i gra nadal jest zabezpieczona tzn. z PIRATA moge zainstalowac i odpalic.. a tego image co sam zrobilem i obrobilem nie moge nawet zainstalowac... Moze jakies opcje zel zaznaczylem podczasz czytania/nagrywania w clonecd.... Z gory dziekuje wszystkim ktorzy sie odezwa... Pozdrawiam Trotyl |
Prawdopodobie (99,99%) płyta którą próbujesz skopiować wcześniej została potraktowana programem BetaBlocker.
Taką płytę możesz skopiować tylko nagrywarką, która robi wierne kopie np: najnowszy PLEXTOR czy LG. czyli wszystko co zrobiłeś robiłeś dobrze, tylko twoja nagrywara nieradzi sobie z tym problemem |
Watpie rzeby byl potraktowany bo nagryqwalem tego pirata z oryginalego releasa grupy zachodniej a oni sami lamiaja zabezpieczenia i robia cracki..
sciagnalem z sieci pkliki rar rozpakwaolem nagralem z pliku *.cue i *.bin na plyte. Skasowalem te pliki i teraz potrzebuje taka plyte przegrac na nastepna cdr z plyty ktora wypailem Cdrwinem... I nie wiem czy cos zle robie czy znow trzeba lamac te zabezpieczenia ? |
Jak sam go nagrywałeś, to nie potrzebujesz BetaBlockera, tylko porządnie zrób Image (DAO-RAW) i nagraj kopię 1:1. BetaBlocker służy do obróbki obrazów zgranych z ORYGINAŁÓW płyt CD.
Pozdrowienia.6 |
Porzadnie zrobic image DAO RAW to znaczy jak....
??? Pozdrawiam Trotyl |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:42. |