![]() |
co mam zrobic caly czas mi na pulpicie reklamy wyskakuja jak na neta wchodze? :rotfl:
nie wiem pomocy
|
Sciagnij programik AD-Aware 6.181 zaktualizuj i przeskanuj kompa. Potem przeskanuj jeszcze jakis zaktualizowanym antywirusem i powinno pomoc. Ewentualnie jeszcze SpyBot czy cos takiego...
|
tez tak kiedys mialem; szukajac za rodzynkiem... dorwalem cos i sie wszystko zaczelo sypac.
Ad-aware jest super, choc zagladajac do Control Panel zauwazylem pelno nowych malych programikow ktore sie jakos zainstalowaly. Zobacz czy posrod swoich zainstalowanych programow nie ma cos o smiesznej nazwie, lub cos czego nie znasz. U mnie byly chyba dwa co sie nazywaly calkiem normalnie ale nie bylo to moje. Wraz z Ad-Aware uzylem MKS-Vir skaner. Teraz jest wszystko wporzo, ale godzine z tym walczylem za kazdym wymazaniem resetujac kompa tylko by znalesc nowe smiecie na liscie. |
W takich sytuacjach przydatne są jeszcze CWShredder, HijackThis i MksClean
|
A ja się przesiadłem z Ad-Aware Pro 6.x na Ad-Aware SE Pro .I jest lepiej ,szybciej ,sprawiej i pewniej :)
|
A ja na przyszlosc radze uzywac Opery ;).
|
Fire FOX'a :> ;)
|
hehe...pytający za dużo odwiedza stron ...sprośnych :))
czero dobrze radzi ...Przeglądarka Opera nie utrudnia. |
Maciej a czym sie rozni ten Ad-AWARE SE PRO od poprzedniego ??? Zanczy od Ad-AWare 6.x.x?
|
jak dla zwyczajnego użytkownika ...to napewno szybciej skanuje dyski.
Jedyne co może utrudniać ,,,to brak spolszczenia .Mi to akurat nie przeszkadza.Ale Na czasie i tak ma się pojawić language pack. |
Proste.
Format c: + Koniec ze sprośnymi (itp) stronkami + Ad-AWARE = 0 głupot na pulpicie |
Pest Patrol też jest dobry8-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:59. |