![]() |
Shrink a restart kompa!!
Shrink w bardzo różnych momentach "konwersji" restartuje mi kompa opartego na XP pro(2.4-512-bez opciążeń-stabilny),pewnie z czymś się "gryzie" ale przywracanie sys. nie pomaga.Może ktoś ma jakiś pomysł oprócz format C:
Shrink wcześniej chodził ok,ale nie używałem od nastu dni a sporo ins.i odist. Z góry dzieki za podpowiedzi.D.K. |
Cytat:
chlodzenie procka moze jakis wiatraczek ci sie spalil ^_^ i co to znaczy bez opciazen stabilny czyli jak go opciazysz to wymieka:) |
Shrika odistalowałem i zainstalowałem starszą wersję-to samo.Aspi sprawdzałem, chłodzenie pracka -dobre.Jak obciąże system bardziej niż Shrinkiem to jest ok-stabilnie .Brak mi pomysłu? może coś jeszcze....
|
a jaka masz temperature bo jak konwertujesz film to procem ma 100% wydajnosci i moze za wysata tem ma i resetuje sie przez to komp
|
A instalowales/odinstalowywales w tym okresie jakies kodeki lub inne rzeczy zwiazane z obrobka obrazu.
|
Temperatura jest ok,kodeki instalowałem i to różne-czy to może być to?DVD decrypter,DVD Fab działa ok. :\ :\
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
---------------------------------------------------------------- moze D.K wlacz smarta w biosie na twardym :) |
Dzięki wszystkim po odinstalowaniu Kerio... i CCE SP wsystko wróciło do normy.
Dzięki wszystkim |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:05. |