![]() |
"Szajs" w T610
Mam telefon Sony Ericsson T610 z Plusa. Od operatora w prezencie mam dzwonki, wygaszacze i motywy, których za nic nie da się usunąć. Gdy próbuję je usunąć wywala mi komunikat: Nie można usunąć elementu wstępnie zdefiniowanego . Może ktoś na forum wie jak się tego "szajsu" pozbyć? :telefon:
|
hmmm... gdzieś czytalem, jak to wywalić.
tylko nie mogę sobie przypomnieć, gdzie. dam ci znać na priva, jak znajdę. |
Cytat:
Trochę mnie wkurza jak z pamięci 2MB zostaje mi 1200KB :O |
Podam trick z se t300:
Wybierasz z menu komóry opcje reset ustawień fabrycznych (lub jakoś tak to sie nazywa), wpisujesz kod bezpieczeństwa, potwierdzasz i czekasz ok.13 sekund po tym czasie odczepiasz tylnią klape i skończone zbędne duperele poszły out. Mam nadzieje ze w t610 też da to rade . |
Cytat:
|
Na se t300 nic z ubocznych skódków nie stwierdziłem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
idz do serwisu/komisu gdzie usuwaja sima/wgrywaja soft i tam CI wgraja soft SE, a nie operatora i wtedy nie bedziesz mial tych "dodatkow"... Tylko ze stracisz gwarancjie.
|
jesli kupiles telefon w plusie/erze i chcesz sie pozbyc ustawien (obrazki, dzwonki, telefony do bok'a) pozostaje ci reczne kasowanie ...
mozesz uzyc Ustawienia -> Ustawienia poczat. -> Resetuj ustaw. lub Resetuj wszystko ale to przywroci ustawienia takie jakie miales przy zakupie - nic sie nie popsuje :mruga: mam t610 z ery i juz to kilka razy robilem - wlasne testy - ale wszystkie gry i obrazki (wraz z firmowym tlem) wracaja te '$miecie' wrzuca w ustawienia firmowe telefonu operator ... |
A TU
masz inny trick (bez wyciągania baterii) |
polecam forum techtronic.pl
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:21. |