![]() |
Ja nic o tym nie wiem, mi wszystko lata jak trzeba ;-)
Pasek zablokowany ;> PLD zaaplikowany |
Witam
Pozwole sobie odkopac temat ;) Problem nadal aktualny, i cos mi sie wydaje za po zaplikowaniu PLD Pita ma ktos jakies pomysly jak sie z tym uporac ? |
dobra... problem rozwiązany
dostałem radę, aby odblokować pasek, posortować i ponownie go zablokować tak też zrobiłem no i faktycznie dziad pamięta po restarcie jak skróty były wcześniej poukładane :) |
z tym też próbowałem, bez rezultatów :(
|
Sprawdz czy folder szybkiego uruchamiania - gdzies pewnie w Documents and setings jest tylko do odczytu jak tak to mu to zmien.
PS. nic innego mi na mysl nie przychodzi. |
to wiem, ale chodzi o to że po restarcie skróty układaja się tak jak widać na obrazku :|
|
ja mam dokladnie tak samo w menu 'wszystkie programy' jak chcesz miec je alfabetycznie to klikasz - prawym i sortuj wg. nazw.
|
Pasek 'Szybkie uruchamianie' - problem
Ilość załączników: 1
Witam!
Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu nie jest zapamiętywana kolejność skrótów w pasku Szybkie uruchamianie. Co sobie ustawie, to po restarcie te nowo dodane skróty wywalane są na sam koniec. Układają się one alfabetycznie, ale dopiero od skrótu do WMP co widać na załączonym obrazku. Czy ktoś może wie w czym tkwi problem? :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:02. |