![]() |
pytanie odnosci cs 1.6
mam takie pytanie szukalem ale nie zlazlem mam obecnie wersje 1.5 ktora gram przez neta ale dostalem klucz do 1.6 i chce sobie pograc! wiec zainstalowalem wersje 1.6 wraz ze steamem w jednym p,likiem ktory zajmuje ok 379 mb zalozyme konto ale jak wpisac ten klucz nowy wez koniecznosci instalacji wszystkiego od nowa???pomozcie
|
Poszukaj w rejestrze powinno byc, ja tak zrobiłem, odnalazłem stary, skasowałem i wpisałem nowy.
Pozdro |
Lub na www.counter-strike.pl znajdz programik do zmiany klucza :)
|
jak mnie wkurza ten 1.6 co za badziewie chyba zostaje przy 1.5 !!!!ten programik nie dzial u mnie nic nie daje!! nie chce zmienic!!!na stronce szukalem i nic ciekawego nie znalazlem
|
A od kiedy do CS 1.6 potrzeba nowy klucz ?? ja kozystam z klucza ktorego uzywalem do CS 1.5 (HL1 CD-Key) i wszystko jest ok ;)
|
NIBY JAK?pierwsze slysze ze tak moze dzialac!!!!npiasz jak ci to sie udalo!!
|
To prawda, bo key od HL jest jednocześnie keyem od CSów, tylko ten twój key który masz aktualnie jest już napewno zarejestrowany w steamie więc sobie na nim nie pograsz, a ten który dostałeś od qmpla to już zależy bo nie wiadaomo czy ktoś przed tobą go nie zarejestrował w steamie.... :)
|
no wlasnie i tu jest pies pogrzebany :(
|
konto na steamie zakładasz korzystając z klucza, 1 klucz = 1 konto
jaki klucz takie gry będą dostępne i jeśli będzie on od HL lub CSa lub DoDa to będziesz mógł grać i tak w każdą z tych gier i w inne mody bo to ta sama partia kluczy czy w ogóle pojawiło się okienko z prośbą o klucz? jeśli co to wal do mnie na GG, pomoge ci jeśli masz tam jakiś klucz, sprawdzimy co i jak z nim ;) |
U mnie w mieście w Empiku jest cd-key do CS 1.6 za 20zł ;)
|
Cytat:
|
kupisz mi:)plz?:)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |