![]() |
Jak??
Mam mały problem wiem ze napewno już gdzieś był na tym forum ale ja nie rozumiem jak to się robi. Tydzień temu pożyczyłem od kolegi gre i nagrałem ją na dysk a niedawno dostałem nagrywarke. I chciałbym się spytać czy można tą gre zbinować potem nagrać na dysk wirtualny a potem nagrać na płytke. Tylko chodzi mi oto żeby nie trzeba była szukać cracka do niej. Jesli któs wie czy można to zrobić niech mi wytłumaczy?? :spoko:
|
Troche nie łapię..., "nagrałem na dysk" choba chodzi o to że ja zainstalowałeś, czy zgrałeś ja do obrazu?? o ile ją zainstalowałeś to gorzej,bo żeby zrbic z tego działający obraz CD będziesz musiał szukać kluczy w rejestrze, orazmozliwe że gdzieś do folderów systemowych zostły skopiowane pliki gry, więc ichtez bedzieszmusiał szukać. No a jeżeli gierkę skopiowałes do obrazyCD, to wystarczy ja poprostu wypalićNerem boąź innym programem do wypalania.
|
zalezy tez co to za gra
np quake3 czy doom3 wystarczy skopiowac z folderu w krym sie zainstalowal w dowolne inne miejsce i bedzie dzialal - wtedy poprostu na plyte nagrywasz pliki z tego folderu jak leca i po sprawie jesli gra wykonuje wiecej operacji to masz schody - da sie zrobic (prawie wszystko sie da) ale czy nie latwiej porzyczyc gre? ty musisz zdecydowac |
jeśli ta gra to oryginał ....i jest zabezpieczony .To musisz wykonać kopię 1:1 oryginału, aby chodziła bez cracka.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |