Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Prosba do OPERowiczow: poczta-polska.pl ERROR (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prosba-operowiczow-poczta-polska-pl-error-38677/)

pykson 23.08.2004 15:40

Prosba do OPERowiczow: poczta-polska.pl ERROR

Mam prosbe do usero opery, niedawno sie na nia przesiadlem i jest problem:

wizyta na www.poczta-polska.pl konczy sie wywaleniem bledu i zamknieciem opery. Czy macie tak samo na tej stronce, albo wiecie moze dlaczego u mnie tak jest?

please help me, bo mi IE juz bokiem wychodzi, a chcialbym zostac juz przy operze

siedze na XP, bez zadnych service packow

z gory big thnx

MacGyver 23.08.2004 15:51

Cytat:

Napisany przez pykson
wizyta na www.poczta-polska.pl konczy sie wywaleniem bledu i zamknieciem opery. Czy macie tak samo na tej stronce, [...]?

U mnie działa bez problemu ...
Ale zauważyłem u mnie że po dłuższym czasie działania Opery zaczyna jej cos odwalac (większa czcionka itp.) :ysz:

Y@nkee_PL 23.08.2004 15:56

Ilość załączników: 1
hmm... u mnie all OK

odinstaluj może jave i zainstaluj najnowszą

Turboni 23.08.2004 16:01

u mnie tez wszystko ok. fakt czasami operam u mnie cos odwala ze sie zamyka i wyskakuje blad ale jest to bardzo zadko.

pykson 23.08.2004 16:53

IE na tej stronie dziala ok, sprawdze ta jave, tylko ze wersje 7.23 sciagnalem dzisiaj z oficjalnej strony opery wraz wlasnie z java, no ale skoro u Was dziala to rzeczywiscie moze byc problem z java.

dzieki wielkie, wieczorem sprawdze jave i dam znac - moze sie potomnym kiedys przyda

nimal 23.08.2004 16:54

u mnie smiga - albo java, albo po prostu zainstaluj nowsza werssje, a jak masz najnwowsza to ja zreinstaluj

edit: no i jasne (chyba) sciagnij najnowsza, juz dawno jest 7,53 (czy nawet 54)

pykson 23.08.2004 17:05

qrcze, wieczorem sprawdze, chwilowy brak czasu, zauwazylem jeszcze jeden problem:
w IE jak najechalem mysza na jakis topic w danym dziale to pojawiala sie etykieta z pierwszym postem tego topicu (bez klikania i otwierania tego tematu), teraz w operze mam tylko etykiete z adresem topicu, a chce miec podglad - nie trzeba klikac, jezeli widze ze temat mnie nie interesuje.

moze trzeba cos wlaczyc? bo nawet 7.23 chyba powinna takie sprawy obslugiwac bezproblemowo. 7.23 sciagnalem bo to ponoc ostatnia jeszcze po polskiemu ale i tak cos jakas angielska jest - chociaz to w sumie nie jest problem.

z gory przepraszam za moje ignoranctwo jezeli okaze sie ze jest to kwestia poczytania instrukcji obslugi opery, ale nie mam chwilowo czasu, a IE spierdzielily i juz doszczetnie wszelakie bugi.

thnx

smolik 23.08.2004 17:12

Cytat:

Napisany przez pykson
qrcze, wieczorem sprawdze, chwilowy brak czasu, zauwazylem jeszcze jeden problem:
w IE jak najechalem mysza na jakis topic w danym dziale to pojawiala sie etykieta z pierwszym postem tego topicu (bez klikania i otwierania tego tematu), teraz w operze mam tylko etykiete z adresem topicu, a chce miec podglad - nie trzeba klikac, jezeli widze ze temat mnie nie interesuje.

moze trzeba cos wlaczyc? bo nawet 7.23 chyba powinna takie sprawy obslugiwac bezproblemowo. 7.23 sciagnalem bo to ponoc ostatnia jeszcze po polskiemu ale i tak cos jakas angielska jest - chociaz to w sumie nie jest problem.

z gory przepraszam za moje ignoranctwo jezeli okaze sie ze jest to kwestia poczytania instrukcji obslugi opery, ale nie mam chwilowo czasu, a IE spierdzielily i juz doszczetnie wszelakie bugi.

thnx

Sciągnij sobie Operkę 7.54 wraz ze spolszczeniem, a jeśli chodzi o etykiete to u mnie wszystko jest ok.

nimal 23.08.2004 17:20

w operze tez to oczywiscie dziala - najedz zaraz pod/nad tematem posta (opera zawsze wysiwetla adres po najechaniu na link, wiec nie dziala ten myk jak najedziesz na sam napis z tematem posta)

pykson 24.08.2004 01:21

sciagnalem 7.54 i widze, ze jest diabelnie szybka i robale sie jej nie imaja :)

@Y@nkee_PL
poczta-polska juz dziala, pewno wina ten javy, podziekowania

@nimal
dzieki, powoli zaczynam sie oswajac z opera i jest juz prawie wszystko ok, z tym, ze nie zawsze dzialaja wlasnie te etykietki, podobnie jak najade czasem na buttona z dodawaniem reputacji to na etykietce jest tylko link i jak klikam tego buttona to sie nie otwiera okienko z reputacjami, no ale to sporadycznie, wiec przezyje.

opera jest zajedwabista!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:24.