![]() |
Problem z instalacja ASPI pod XP
sciagnalem najnowsza wersje 4.71.2 i zainstalowalem wedlug instrukcji [ wszedlem do cmd.exe, wpisalem komende "install.bat XP32" i po chwili zostal utworzony wpis do rejestru i 2 pliki zostaly skopiowane do systemu, restart kompa, dalem ASPI Installation Verification i dostaje info "warning: ASPI compotent(s) missing"
[ wowpost.exe - not installed; winaspi.dll - not installed ] co zrobic z tym fantem? [ tak na marginesie, jak sie usuwa ASPI z systemu, aby nie bylo po nim sladu? ] z gory dziekuje za odpowiedzi. |
chyba pomylilem kategorie, przepraszam - prosze o przeniesienie watku do odpowiedniej kategorii - z gory dziekuje.
|
Cytat:
Ale! Ściągnij sobie Force Aspi 1.7 Kliknij wpierw killaspi, a potem instaspi I po kłopocie :taktak: A najnowsze ASPI masz w ForceAspi 1.8 :czytaj: |
LOL
wowpost.exe i winaspi.dll są używane tylko przez Windows 98, więc raczej pod XP nie są potrzebne i wszystko jest w porzo |
Cytat:
Tak dla świętego spokoju :D |
Ilość załączników: 3
Witam
ja ci proponuje to sciagnac i powino dzialac Aspi4712a i aby dzialaly pod xp to potrzebujesz Fixaspi i bedzie oki Pozdrawiam @all :D |
Re
Ilość załączników: 1
Po nacisnieciu aspchik.exe komunikat
Ma jeszcze jedno pytanie czy sterowniki ASPI maja wpływ na robienie kopii w alciholu zabez.Safe 2.1 ( kiedys mogłem robic kopie teraz już nie ) więc może to ASPI ma jakis wpływ |
witam mi nic takiego sie nie dzialo
sproboj zainstalowac najnowszego Alcohol_120_v1.9.5.3105 Pozdrawiam :) |
Mam taki Alcochol zainstalowanego-może coś źle ustawiam w alcocholu już sam nie wiem
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:38. |