![]() |
nie ma to jak dobrze zainwestowane pieniadze w dobrego pirata (samemu nagranego oczywiscie) :)
|
... albo truć innym na Forum || Mnie by było szkoda czasu :D
|
Cytat:
|
Moje gratulacje: płytki CDR s± po złotówce najtańsze, jak nie taniej, i żal Ci płyty za złotówkę na zrobienie pirata? MEGA LOL ... :D
|
Bill wie ze ja i tak nie kupie oryginala i wie tez ze takich jak ja jest hm... mnostwo, a w tym calym skupisku ludzi sa tacy co wiedza co zrobic jak im zycie utrudniaja spece z MS. A tego windowsa opiuj ta jak napisal nimal i Gall kazdym progsem. Oby tylko Dao i z subkanalem.
|
a co im da zabezpieczenie? kupe siana wywala na to a nic nie zyskaja :)
pozatym piractwo jest dla nich najlepsza reklama - bill jak byl w polsce niedawno to sam to przyznal w wywiadzie dla jednej z gazet komputerowych (chyba pcwk, na pewnoe czytalem ten wywiad w necie) |
A teraz się tak zastanawiam czemu w sumie MS nie zabezpiecza swoich systemów na CD tylko przez jakie¶ aktywacje i numery seryjne....?? czyżby to uniemozliwiało normalna instalacje....???
|
gallus ma racje - nie jest w zaden sposob plyta zabezpieczona, wystarczy zwykle kopiowanie w trybie dao przez plik obrazu
|
Z tego co wiem to chyba żaden system MS nie był zabezpieczony, ale jeżeli chcesz to sprawdzić to zrób to np A-Ray scannerem, lub jakim¶ innym programem tego typu, a jak to przegrać - chyba najlepiej zrzucić CD do pliku ISO i wypalić to alcoholem, lub nerem w trybie DAO
Pozdrawiam:) |
kopia windows 2000
czy plyta z windowsem 2000 professional (wersja sprzedawana z nowymi komputerami) jest w jakis sposob zabezpieczona ? czy tez mozna ja bezproblomowo kopiowac (jesli tak to jakim programem, w jakim trybie najlepiej)
nie chce na darmo tracic czystego cd-r z gory dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:16. |