Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   ktory procesor waszym zdaniem jest stabilniejszy celeron,pentium4 ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ktory-procesor-waszym-zdaniem-jest-stabilniejszy-celeron-pentium4-38698/)

nowygosc 23.08.2004 19:52

ktory procesor waszym zdaniem jest stabilniejszy celeron,pentium4 ?

i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?

Eliasz 23.08.2004 20:18

1. Lepszy P4 (większa ilość pamięci podrecznej procka).
2. Może czas na reinstalke Windy ?? albo format c: ^_^ ^_^ ^_^

Victorek 23.08.2004 21:09

Stabilniejszy? To nie zależy od procesora.

Y@nkee_PL 23.08.2004 21:23

a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc :P :haha:

PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ ((

piotrek123 23.08.2004 21:34

Przypomniało mi się jak kiedyś poszedłem do sklepu w celu nabycia zasilacza chieftec, pytam się gościa czy ma ten zasilacz a on mnie się pyta jaki mam procesor. Ja mu mówie że durona a on na to że większość problemów z zasilaniem i ze zwisami jest spowodowana właśnie procesorami firmy AMD i że gdybym miał Intela to wystarczyłby mi zwykły zasilacz 300W taki jak ten, po czym wskazał paluchem na CODEGENA:rotfl:Jak to usłyszałem to podziękowałem i wyszedłem:D

nimal 23.08.2004 21:38

jeden face mi kiedys wciskal ze proce AMD i karty dzwiekowe Creativa nie sa kompatybilne i wieszaja kompa :D
nigdy tez nie zapomne jak na jakims forum rozwarzano wybor miedzy duronem i celeroronem, pojawis sie jakis fanatyk intela, zaczol sie rozpisywac o HT, procesie produkcji Pentiuma, jego cachu i wielu SSE3 itp itd i na tej podstwie polecal Celerona (ale co ma piernik do wiatraka nie wytlumaczyl)

a w temacie juz powiedziano - proc nie ma tu znaczenia
namieszales w windzie to ja reinstaluj

epol 23.08.2004 21:43

Format c:

A tak przy okazji to boje sie otwierac inne fora. Jeszcze mi tam wyskoczy jakis temat nowegogoscia.

Neo 29.08.2004 20:00

athlon xp

memorando 29.08.2004 20:04

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
a może by tak utworzyć nowy dział... Problemy użyszkodnika nowygosc :P :haha:

PS. zainstaluj na nowo winde i obym już nie widział nowych tematów twojego autorstwa z problemami które mówią jedno... SYSTEM CI SIE S*******IŁ ((

brawo...a ja sugeruję podarować mu nagrodę lameraward 2004:)

Mich@ł 29.08.2004 20:05

Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!! Format c: !!!

memorando 29.08.2004 20:07

Cytat:

Napisany przez nowygosc
i mniej sie przy nim komp zawiesza? Dlaczego czsem komp mi sie zawiesza wszystko mi znika i widze tylko moja tapete? nagle po chwili ok 10sek mi wszystko powraca? co jest grane?

msi k7n2 delta ilsr athlon 2500 i ZASILACZ CHIEFTEC 360 wat:) to jest stabilne środowisko i wydajne bez zawiasowe celeron to shitt a pentium 4 drogie więc polecam ci kompromis tanie dobre stabilne czyli athlon

kodziu 29.08.2004 20:07

Cytat:

Napisany przez Neo
athlon xp

Piernik do wiatraka?

Ormianin 29.08.2004 21:03

Cytat:

Napisany przez nowygosc

Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5?

Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa

jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob

Ale generalnie luz, luz! :)

nimal 29.08.2004 21:58

:rotfl:
a pentium V bedizie ubozsza wersja penrium V ? bo przeciez w oznaczeniu zabioroa mu I - tazn z IV zrobi sie V
za co odpowiada I ?

Maciej 29.08.2004 22:08

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Moim zdaniem najlepszy jest celeron, poniewaz kojarzy sie z baleronem a wiadomo baleron jest smaczny, z drugiej jednak strony pentium 4 brzmi lepiej niz celeron, brzmi tak doniosle Pentium IV! Wobec tego moim zdaniem pentium 4 jest lepszy... ale tak prawde mowiac na Twoim miejscu wstrzymal bym sie z kupowaniem tego proca bo juz niedlugo moze pojawic sie Pentium V i co ? bedziesz mial dylemat co jest lepsze celeron? baleron? czy tez Pentium 4 albo 5?

Co do tapety, wtedy kiedy wiesz sie komp, to moim zdaniem jest to bardzo powazny problem procesora, albowiem wynika to z tego ze procesor, nie lubi tapet, woli wymalowane okna, najlepiej farba emulsyjna, a tapeta to jest juz ciezkostrawna potrawa

jelsi urazilem wybacz, ale generalnie... wynika to z faktu na "pewne" pytania dostaje sie "pewne" odpowiedzi... podobnie jak slowo "pewne" moze byc rozumiane w roznoraki sposob

Ale generalnie luz, luz! :)

hehe....dobrze napisane ,,, pierwszy post dzisiaj jaki mnie rozbawił ... :spoko:

jak bede mógł to pochwale ten post... :mruga:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:10.