![]() |
Cytat:
dlatego też domyślną przeglądarką od jakiegoś czasu jest Opera no i czekam aż coś zostanie z tym zrobione |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
TO ja mam inny troszeczkę problem, jeżeli w The Bacie klikam na jakiś link to mi się zawsze otwieraja dwa lub trzy okienka w Fire Foxie, wie ktoś co zrobić aby było tylko jedno okienko???
PS. Piter gdzie widziałes FOXa 1.0, ja widziałem tylko 0.9.3...??? |
a tak przy okazji, czy u was FireFox też ma problemy z linkami typu mailto: gdzie domyślnym kientem poczty jest OE ???
bo klikam w maila a tu wywala mi 60 okienek IE :| |
@Pagerus, a avant podobnawy jest do opery :) ( a może by był myIE?)
|
No ale Avant wygląda nieco inaczej niż IE :)
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Opere można upodobnić do IE.... Ulubione (czyli w operze zakładki) wywołuje klawiszem F4 |
U mnie nie wyskakują żadne reklamy (wyjątek - strona suprnova i cholerna rekalma zielonej karty do USA... :P). A do Avant'a też jestem przywiązany i cieszę się, że nie tylko ja na tym forum go używam. Pozdrawiam Cię zuk4u :)
|
Przed chwila reinstalowalem winde (2000) i jedyne strony na ktore wszedlem to byly strona konnekta, to forum i forum cs, potem wylaczylem IE a pochwili mi wyskoczylo jakies ******one okno z reklama.
Uruchomilem adwatcha i mam jako taki spokuó, no ale bez przesady. Mam juz IE serdecznie dosc tyle ze do opery ani firefoxa/mozilli nie moge sie przyzwyczaic za to do nakladki na ie (Avant Browser) jestem przywiazany bardzo wiec mam przerabane :( |
Cytat:
AMEN :D |
sam używam opery ale powiem tak nie ma co wywoływać kolejnej niepotrzebnej dysputy opera i mozila są po tej samej stronie barykady - nazwijmy to w ten sposób
dlatego polecam ci zainstalowanie i opery i mozili - po tygodniu zdecyduj która wolisz a drugą wywal odpowiadając na twoje pytanie TAK obydwie mają klienta poczty - tego w mozili zrobili też na osobny program oraz samą przeglądarke - w operze możesz również wybrać czy chcesz używać wbudowanego klienta poczty czy też nie - można też dość łatwo M2 - bo tak nazywa się klient poczy w operze - przerobić na osobny program dlatego też ściągaj wszystko instaluj testuj i żyj od tej pory szczęśliwszy nie ważne czy z operą czy z mozilą - ważne że bez IE |
A czy wyżej wspomniane programy zawierają klienty pocztowe? Może to lamerskie pytanie - ale nigdy wcześniej nie zastanawiałem się nad zmianą przeglądarki i stąd brak wiedzy na ten temat...
|
Jak tak polecacie Operę to ją chyba zainstaluje. :taktak: :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54. |