![]() |
Star Trek lub anime
Tak się ostatnio zastanawiałem czy jest na tym forum ktoś kto podziela moje zainteresowania. Mianowicie chodzi mi o mangę i anime (w sumie nawet bardziej to drugie) i szeroko pojęty świat Star Trek'a...
|
moj nick chyba cos sugeruje ;)
|
No tak - co nieco sugeruje :) Ale skupiasz się jedynie na The Original Series - czy na innych seriach też?
|
tez, ale nie przepadam zabardzo za Voyager'em i Deep Space Nine
a pozatym WSZYSTKO |
A dlaczego nie przepadasz za tymi seriami? Uważasz, że są zbyt nowoczesne? Ja niedawno oglądałem całe DS9 i podobało mi się. Obecnie staram się obejrzeć nieco Voyagera i również uważam, że jest niezły...
|
Ja interesuje sie dosc mocno Japonia, za czym oczywiscie idzie zainteresowanie M & A :)
|
nie przepadam za voyagerem, bo "przygody" sa troche wg mnie malo ciekawe.
Sama koncencja - powracanie na ziemie, mi sie nie podoba. i postacie tez jakies takie... no i przedewszystkim kapitan - kobieta?! dowodzaca statkiem gwiezdnej floty?! nie pasuje mi to :) a stacja kosmiczna tez jakos niebardzo. stoja sobie w miejscu i tyle :) |
A z drugiej strony moje Avatar, Podpis oraz Nick tez cos sugreuja ;)
|
Najbardziej lubię Ghost in the shell, i Wolf's rain za nieprzecietną muzę i animację. Z pełnometrazowych Blood-The last Vampire.
|
Cytat:
|
a ze mnie jest RASOWY MANIAK DRAGONBALLA ;)
|
Cytat:
|
Do listy moich zainteresowań zapomniałem dodać lekturę książek Fantasy - a szczególnie autorstwa R.A. Salvatore - wiem, że niektórzy czytelnicy na niego ostro jadą - ale ja tam go lubię - i mogę się pochwalić ładną i wciąż rosnącą kolekcją książek jego autorstwa... :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |