Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   PrObLeMy z Gadu - Gadu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problemy-gadu-gadu-38758/)

Patrixs 01.10.2004 12:11

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
Zainstalowalem wlasnie v.154 GG i mam problem tego rodzaju ze jak wklejam link z jakiejs strony np. www.cdrinfo.pl :) i daje wyslij to nie dochodzi taka wiadomosc do adresata . Macie to samo ?

Coś takiego może wystąpić jak osoba do której piszesz nie ma Cię w swoich kontaktach... chyba.:)

siwy_mw 01.10.2004 11:51

Zainstalowalem wlasnie v.154 GG i mam problem tego rodzaju ze jak wklejam link z jakiejs strony np. www.cdrinfo.pl :) i daje wyslij to nie dochodzi taka wiadomosc do adresata . Macie to samo ?

andrzejj9 25.09.2004 19:56

Cytat:

Napisany przez MacGyver
A jam mam pytanie czysto techniczne:
Przez jaki czas są przechowywane wiadomości na serwerze GG zanim dojdą do nadawcy (dopuki stanie się dostęny) ???
Bo chyba jakiś czas "życia" tej wiadomości jest ... podobnie jak SMSy

Ile dokładnie to nie wiem, ale mogę powiedzieć, ile na pewno, bo dzisiaj wróciłem z dłuższego pobytu poza domem i doszły jeszcze do mnie wiadomości wysłane 6 dni temu. Czy więcej, a jeżeli tak, to o ile więcej to nie wiem. Może na jakimś forum o gg coś na ten temat będzie.

andrzejj9 25.09.2004 19:54

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Używam GG od chyba/może 3 lat i problem z zalogowaniem zdarzył mi się ok 10 razy...

No to mniej więcej tak, jak mi. Mi może nawet jeszcze mniej. Właściwie taką poważniejszą "awarię" to pomiętam jedną, która trwała kilka godzin. Poza tym chodzi bez zarzutów. Co nie znaczy oczywiście, że ten program polecam. Zdaję sobie sprawę z jego wad i sam zapewne, mając trochę czasu na testy, przerzuciłbym się na coś innego. Bardzo zresztą prawdopodobne, że w przyszłości to zrobię.

Y@nkee_PL 25.09.2004 13:19

konkretniej to problem może być w serwerach GG, sam program raczej nie ma nic z tym wspólnego, bo to samo się dzieje z Gadu-Gadu jak i np. z Konnektem + wtyka GG

CIAPEK 25.09.2004 10:01

Cytat:

Napisany przez Air
Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten.

Nie dochądzą do mnie wiadomości jeżeli nie mam włączonego GG!! Wiem już z kilku źródeł że osoby do mnie pisały, a wiadomości ginęły gdzieś w trzecim wymiarze. Mam GG 6.0 z aktualizacjami już wyżej się nie da. Jakieś pomysły??

ja mam - u mnie też tak chyba sie działo w ostatnim czasie.

Problem leży w GG - nic chyba nam do tego.

paja 25.09.2004 09:58

A pamiętacie jak kiedyś przyz chyba prawie 2 dni gg nie działało to był kAszmar a ostatnio żadnych poważnych problemów nie mam z gadulcem więc dalej go używam

Air 25.09.2004 09:56

Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten.

Nie dochądzą do mnie wiadomości jeżeli nie mam włączonego GG!! Wiem już z kilku źródeł że osoby do mnie pisały, a wiadomości ginęły gdzieś w trzecim wymiarze. Mam GG 6.0 z aktualizacjami już wyżej się nie da. Jakieś pomysły??

andy 01.09.2004 21:59

Ilość załączników: 1
tez dziwne troche Ale tak wyswietla mi w programie zobacz:

Pagerus 01.09.2004 21:40

U mnie o dziwo w tym momencie GG śmiga ładnie (odpukać - bo ostatnio bywało z tym różnie...)

gallus 01.09.2004 19:48

Ja mam gg 6.0 [build 148] + pgg 1.6.3, skąd Ty wziełes wersje 1.7 bo na stronce nie ma takiej

andy 01.09.2004 19:24

Cytat:

Napisany przez gallus
A ja mam inne pytanko.. używam Power GG, ale jeżeli mam go włączonego to nie widze linków które ktoś mi przysyła, co z tym zrobić, oprócz wyłączenia power gg??? :)

Wiesz powinno pomuc zainstalowanie najnowszej wersji GG & PowerGG mi to pomogło jak mialem bledy. Niektore chyba wersjie gadulca dobrze nie wspolpracuja z pgg. Ja mam wersje GG 6.0 (147 build) a PowerGG 1.7. Sprubuj na tej konfiguracji moze pomoze.:spoko:

Pozdro

javor 01.09.2004 18:35

Ja jak miałem powergg to nie mogłem smsów wysłać, aghhh
...więc odinstalowałem wtyczkę

gallus 01.09.2004 16:16

A ja mam inne pytanko.. używam Power GG, ale jeżeli mam go włączonego to nie widze linków które ktoś mi przysyła, co z tym zrobić, oprócz wyłączenia power gg??? :)

MacGyver 01.09.2004 13:46

A jam mam pytanie czysto techniczne:
Przez jaki czas są przechowywane wiadomości na serwerze GG zanim dojdą do nadawcy (dopuki stanie się dostęny) ???
Bo chyba jakiś czas "życia" tej wiadomości jest ... podobnie jak SMSy

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41.