![]() |
Cytat:
Coś takiego może wystąpić jak osoba do której piszesz nie ma Cię w swoich kontaktach... chyba.:) |
Zainstalowalem wlasnie v.154 GG i mam problem tego rodzaju ze jak wklejam link z jakiejs strony np. www.cdrinfo.pl :) i daje wyslij to nie dochodzi taka wiadomosc do adresata . Macie to samo ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
konkretniej to problem może być w serwerach GG, sam program raczej nie ma nic z tym wspólnego, bo to samo się dzieje z Gadu-Gadu jak i np. z Konnektem + wtyka GG
|
Cytat:
Problem leży w GG - nic chyba nam do tego. |
A pamiętacie jak kiedyś przyz chyba prawie 2 dni gg nie działało to był kAszmar a ostatnio żadnych poważnych problemów nie mam z gadulcem więc dalej go używam
|
Żeby nie zakładać nowego tematu podepnę się pod ten.
Nie dochądzą do mnie wiadomości jeżeli nie mam włączonego GG!! Wiem już z kilku źródeł że osoby do mnie pisały, a wiadomości ginęły gdzieś w trzecim wymiarze. Mam GG 6.0 z aktualizacjami już wyżej się nie da. Jakieś pomysły?? |
Ilość załączników: 1
tez dziwne troche Ale tak wyswietla mi w programie zobacz:
|
U mnie o dziwo w tym momencie GG śmiga ładnie (odpukać - bo ostatnio bywało z tym różnie...)
|
Ja mam gg 6.0 [build 148] + pgg 1.6.3, skąd Ty wziełes wersje 1.7 bo na stronce nie ma takiej
|
Cytat:
Pozdro |
Ja jak miałem powergg to nie mogłem smsów wysłać, aghhh
...więc odinstalowałem wtyczkę |
A ja mam inne pytanko.. używam Power GG, ale jeżeli mam go włączonego to nie widze linków które ktoś mi przysyła, co z tym zrobić, oprócz wyłączenia power gg??? :)
|
A jam mam pytanie czysto techniczne:
Przez jaki czas są przechowywane wiadomości na serwerze GG zanim dojdą do nadawcy (dopuki stanie się dostęny) ??? Bo chyba jakiś czas "życia" tej wiadomości jest ... podobnie jak SMSy |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:41. |