![]() |
Dziekuje bardzo wszystkim. Prosze o wiecejjjjjjjjjj :)
|
Ilość załączników: 2
Zamieszczam opracowania ksiazek: "Nad Niemnem" i "Potop".
|
opracowanka macie nizej to wszystko co udalo mi sie znalezc,
zbrodnia i kara gdzie sie kasnela :) juz tylko resztki zostaly :) Kasprzak, chyba nie bedziesz sie ograniczal do jednego zdrodla? :D po maturce to sie dopiero widzi ile tego na dysku wszystkiego zostalo :) topicow z angielskiego to mialem 40 kazdy w 3 wersjach od 3 innych osob :) kazy tematek z polaka ok 70 w conajmniej 2 wersjach :) a potemu juz tylko zakuc :) pozdro Predi aaaa bylbym zapomnial, powod zenia na nowej maturce :mruga: Potop Nad Niemnem |
w sumie zamiesccie tutaj. Przydalby sie topic na matury taki - ja dopiero za rok ale to nie takie dopiero
a potem skad masz materialy?Bibliografia? Forum.CDRinfo Pani Profesor :D |
O zbawienie :) Moj mail to loczek@vp.pl Mr.Manson slij wszytko co masz.
|
Mam materialy o "Potopie" oraz "Nad Niemnem". Sa to opracowania. Jezeli chcecie to podajcie swoje e-maile.
|
ja pisalem w tym roku. A kilka dni temu zrobilem czystke i wywalilem wszystkie sciagi i opracowania z kompa
:) |
Szkoda. Kto ma niech pisze.
|
Cytat:
|
Opracowania
Witam. Prośba skierowana jest do tegorocznych maturzystów. Jesli macie na kompie materiały dotyczace ksiażek "Zbrodnia i kara", "Potop" i "Nad niemnem" to odezwijcie sie. Bardzo bylbym wdzieczny za pomoc. Chodzi mi o wszytko co macie.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:55. |