![]() |
Kur... przyłazi jakiś leszcz i nie podoba mu się ton wypowiedzi na _NASZYM_ Forum (zawsze był żartobliwy, i nie wiem jak innym, ale mnie to odpowiada :)).
Jakeś wlazł między wrony... to naucz się krakać, albo przynajmniej przestań się ciepać o panujące zwyczaje. Pozdro (dla wszystkich).6 |
Zadalem konkretne pytanie a jakis pajac mi pier... o fidelu jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej milcz dzieciaku. Fajna ksywa TeacMan to jak Spiderman albo Batman? Masz chyba jakies problemy nie masz z kim pogadac to sypiesz dretwe teksty na necie.
|
Pozdrowienia dla kostka i innych pożądnych ludzi z forum.
Zbanować leszczy któży się nawet niezarejestrowali, a wyzywają pożądnych użytkowników forum. |
na płytkach hurtownicy zarabiaja po pare groszy, a "leszcze" tacy jak Ty kupujac po 100 sztuk myślą że ktoś na nich robi fortune.Gdybyś kupił może ze 100 tys to może było by po 1 zł ale raczej watpie
|
Jak kupuje płytki po 1000 sztuk to wiadomo, że musi mieć taniej - masz odpowiedź. Szykuj kasę na 10 000 i do hurtowni - pójdą pewnie poniżej 60 groszy.
|
Może ma tajną umowę z Fidelem i transportuje przez Pekin. (taki mały żart)
Jeśli masz płyty po 1.20 to i tak taniej niż większość z nas, rozumiem że jak ma się coś tanio to chce się mieć jeszcze taniej, ale life is brutal & niezawsze można mieć co się chce :) :) . |
Jak many sprzedaje 100 szt. po 120 zl to musi miec taniej jak zarabia na tym. Wiec nie pajacowac leszcze
|
Na kubie Fidel ma fabrykę i sprzedaje esperancy po 30 gr. . Jedyna wada to to że niema ich na eksport leżą sobie na stoisku obok innych fajnych i równie tanich rzeczy np. marychy i C4.
Na twoim miejscu kupywał bym bilet i w drogę..... |
W raju
|
Tanie czyste płyty
Gdzie mozna kopic duze ilosci czystych plyt np. esperanza, dvision w cenie ponizej 1 zł?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |