![]() |
A jednak! Limit na Neo 640!!!!!!!
No wiec wielu przeklnie, inni zrezygnują a jeszcze inni sie pokroją...
Cytat:
|
Po*******iło ich? Taką kasę za to płacę że można czegoś wymagać.
|
O zesz!!!
Od kiedy ten limit ma byc wprowadzony?? Gdybym tylko mogl to bym zrezygnowal z tej opcji i zaczal rozgladac sie za Dialogiem, ale neo mam od czerwca, wiec pewnie czeka mnie jeszcze prawie rok meki z limitem. Bo jak teraz zrezygnuje to i tak musze do konca umowy placic 50 zl/mies. |
eh, a jednak się ciesze że mam ta moja radiówczke, niermaz mi strasznie transfery skaczą, ale nie mam limitów i ssam do woli.... :)
|
Cytat:
|
@czero -no nie wiem wlasnie kiedy - pisza teraz zostalo czekac na inf.oficjalne. Ja 5 wrzesnia mialem podjac decyzje na kolejny rok z neo...ale teraz...zastanawiam sie...u mine dialog`u nie ma:/
@gallus - ale p2p u ciebie to sprawa niemozliwa, czasami tez masz problemy, a zasieg radiowych providerow nie zawsze siega wszedzie |
Ale to nie jest tragedia, ciekawe co bedzie po osiagnieciu limitu. Jezeli np. Po osiagnieciu limitu predkosc spada dwukrotnie (czyli po staremu) to nie ma sprawy :)
Ogolnie pomysl mi sie nie podoba - za duzo kombinuja ostatnio. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co to ma byc?! JAK MOGLI TO ZROBIC!! @%$^()## $^&* @! ^& %$$$!! :bicz: :bicz: :bicz: :boks: :boks:
A to chamy, specjalnie zrobili szybsza neo (640) i przyciagneli ludu, a teraz kombinuja, niech ich $%%!~&*@... pozdro :[ |
No qrwa, jak być hujem to do końca - to pewnie motto tp. Ciekawe jaki oni limit dadza bo w umowie jest no limits. Kuwa kuwa kuwa.
|
wlasnie...w umowie jest bez limitu - wiec ty nie mozesz dostac limitu. Ale pewnie znajdzie sie linijka wydrukowana czzcionką 1 ze TP zastrzega sobie prawo do zmiany ... Moze nie zrobia limitu- nie wiadomo...boje sie strasznie
ps.do kompletu brakuje jeszcze VATU 22% |
Poczekajcie aż wprowadzą limit na Upstream, to dopiero bedzie ciekawie.
Jak tam mam 20G dowload i 3,5G upstream. i po uj mi tyle dowloadu jak nie zabardzo mogę possać z terrenta czy emula. Jedynie z ftp'ów mogę troszki poszaleć. Paranoja Pozdro |
Cytat:
|
powiem krótko: CHWDTPSA
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |