![]() |
Verbatim tak tanio?? 40x wystarczy. A u mnie w okolicy najtańsze Verbatimy przy 50szt DataLive sa po 0,95zł. A w niektórych sklepach życza sobie 1,20zł za jakieś tandetne MediaStore czy MSonic.
A nawet chyba tez się wybiore do Marko. A kończa mi sie teraz Sonówki to czemu by nie. Biore sie za ściaganie oferty :D |
Cytat:
|
wlasnie znalazlem hurtownie z plytkami Bulkpaq'a DVD-R x4 Printable po ... 2,- :D
jak by co <- okolice waraszwy :mruga: |
Cytat:
Verbatim robi fajne płytki ale raz mi sie trafiło że pudełka przy pierwszym otwieraniu sie rozpadały. Moze podróbki?? te były w czarnych slimach a zawsze dawali w białych. |
eh, a ja potrzebuje Verbatimów metal azo..., ale nigdzie nie moge dorwać w pudełkach (slim) :blee:
|
CD-R Verbatim DataLife 40x i nic wiecej nie jest napisane ;)
|
witam nimal - widze ze niezla promocja. Ja kupilem dzisiaj EMTEC 10szt cake za 9.99 w Tesco.
Ale ktore Verbatimy? |
Cytat:
|
tak samo jak w cdr - przynajmniej z moich bardzo skromnych doswiadczen - TDK i Verb sa godni zaufnia :)
|
Sorry za OT ale jakie płytki dvd+r najlepiej kupować? Jestem świeżo upieczonym posiadaczem zewnętrznej wypalarki dvd to też nie bardzo się oriętuję ;). Znajomy podrzucił mi jakieś płytki noname i juz przy pierwszym wypalaniu ją wywaliło (gdzieś po 5 minutach). Kupiłem też płytke DVD+RW 4x TDK i z tą nie było problemu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
piotrek - na pewno te plyty?
Air - no te sa w jewelbox a to zawsze podnosi cene nie twierdze ze to najnizsza cena w polsce, ale imho niezla :) |
Ja kupuję w Media Verbatim 4x DVD+ DVD- z fabryk CCM za 39 zł (10 płytowy cake). Temat był wałkowany na forum DVD tylko teraz po zmianach nie potrafię go znaleźć.
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:30. |